Raste uzbuđenje zbog novog singla Britney Spears!

Autor popmusic | 27 Dec, 2010
  Uzbuđenje oko novog materijala Britney Spears i dalje raste. Mnogim fanovima je iščekivanje novog singla "Hold It Against Me" sve teže, ali na sreću čekanje postaje zanimljivo! Dr. Luke, producent pesme, je počeo da daje fanovima reči iz pesme koja će izaći u januaru.
   
  Luke je na svom Twitter profilu prvo objavio vest da je prva reč u pesmi reč 'hey', nakon čega je obajvio i treću reč, 'there'. Nakon toga je tweetovao 'Hey over there' što je značilo da je 'over' druga reč. Ubrzo je usledola i sledeća reč koja je 24. po redu i to je 'song'. Za katolički Božić je objavio još dve reči (četvrtu i petu) 'please forgive'.
  Priča se da će Dr. Luke nasumično objavljivati reči iz pesme sve do izlaska. Jedan trač koji kruži kaže da će ove nedelje izaći 30 sekundi pesme, ovo još nije potvrđeno, ali fanovi su veoma uzbuđeni! 

2 Komentari & 0 Trekbekovi od "Raste uzbuđenje zbog novog singla Britney Spears!"

  jedva cekam :))))

  Autor Jacqueline 27 Dec 2010, 18:38

  Dr. Luke me ubijaaaa...
  Posto skoro svi izvodjaci praktikuju izdavanje singla mesec-dva pre izlaska albuma, najverovatnije je da ce biti u januaru. A obicno otkriju sve detalje oko izlaska bar nedelju dana ranije od izlaska singla, tako da mozemo da ocekujemo i sve informacije ove nedelje... :D

  Autor Dusan 27 Dec 2010, 15:24
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me