Milica Majstorović - Gubim te (feat. Vladimir Arsić Arsa) [Premijera spota + download]

Autor popmusic | 12 Dec, 2010
 
::Download::
::Download::

Milica Majstorović snima duet sa Arsom iz 'Velikog Brata'.

Autor popmusic | 29 Okt, 2010
Pop pevačica Milica Majstorović snima duet sa Vladimirom Arsićem Arsom. Pesma se zove "Gubim te" i uskoro će biti snimljen spot.
  
Arsa za Blic kaže: "Preostaje još snimanje pratećih vokala koje će izvesti neka od devojaka iz grupe Beauty Queens i sve će biti spremno da "Gubim te" doživi svoju premijeru. Ovo jeste moj pevački debi, ali očekujem, uzdajući se pre svega u Miličine glasovne mogućnosti, da će stvar vrlo brzo postati radijski hit." 

Milica Majstorović će obrijati glavu!

Autor popmusic | 1 Sep, 2010
Milica Majstorović planira da obrije glavu i promeni imidž povodom izdavanja svog debi albuma. Već su počela poređenja sa pop zvezdom Britney Spears koja je u februaru 2007. godine obrijala glavu i šokirala ceo svet. Milica će ovu ideju realizovati tokom septembra kada njen prijatelj, frizer otvori salon u Beogradu.
 

Milica Majstorović odlazi u Grand?

Autor popmusic | 17 Jun, 2010
Zoran-Kiki Čaušević, menadžer Lepe Brene, preuzeće brigu o karijeri pop pevačice Milice Majstorović, piše Kurir. Naime, Milica je nedavno napravila ugovor sa njim, koji bi trebao da brine i o njenoj budućnosti. To bi ujedno bila i ulaznica u Grandovu izdavačku kuću.
  
"Tačno je da sarađujem sa Kikijem i verujem da je formula uspeha upravo u toj saradnji." Na pitanje da li to znači da se sada pridružuje Grandovcima, ona kratko odgovara: "Strpite se još malo!" 

Milica Majstorović: "Nisam htela da se ubijem, bila sam jebeno mrtva pijana"

Autor popmusic | 31 Maj, 2010
Jedna od najuspešnijih takmičarki "Operacije Trijumf", Milica Majstorović je poslednjih nekoliko meseci na naslovnicama žute štampe. U javnost je plasirana vest da je Milica pokušala da izvrši samoubistvo, što je odjeknulo širom ex-YU država. O razlozima ovog Milicinog poteza se i dalje nagađa. Jedni su pisali da je pop pevačica pokušala sebi da oduzme život zbog nesrećne ljubavi, dok su drugi pisali da je razlog loša poslovna situacija i ispala od strane producentske kuće Emotion koja nije ispunila obećanje da joj snimi album.
 
Očigledno je da je Milici već svega dosta, te je na svom Facebook profilu napisala sledeće: "Ja ne znam da li smo mi zaista tako glup narod.Muka mi je da svaki dan čitam svakakve komentare. Nisam pokušala da se ubijem, bila sam jebeno mrtva pijana. Jedina istina je da mi se ceo svet rušio i da sam u depresiji, ali mi kakav smo narod, to nema nigde. Da ste imalo pismeni i da ste čitali lektiru u srednjoj školi naučili biste da čitate između redova. Shvatili biste šta sam htela da kažem. Čast izuzecima."

Milica Majstorović vs. Lindsay Lohan

Autor popmusic | 2 Nov, 2009
 
Evo još jednog videa što sam ja napravio. Na fazon onog sa Britney i Majom. Za video sam koristio pesmu "Savršeni par" i spotove "Rumors" i "First". Šta mislite? :)
 
Usput da vas obavestim i za spotove. Od sada više neću praviti poseban članak sa spotovima, već mi možete napisati bilo gde u komentarima koje spotove želite da stavim na blog pa ću ih češće stavljati, a samim time vam brže ispuniti želje.

Milica Majstorović - Svaka tvoja laž [Novi singl]

Autor popmusic | 1 Okt, 2009
 
::Download::
::Download::

Milica Majstorović - Savršeni par [Nastup - Nedeljno popodne]

Autor popmusic | 15 Sep, 2009

Ana Bebić - Mrzim spore stvari (feat. Milica Majstorović) [Nastup - Herceg Novi]

Autor popmusic | 5 Sep, 2009

Milica Majstorović [Intervju - TV Avala]

Autor popmusic | 31 Avg, 2009

Milica Majstorović [Intervju - City]

Autor popmusic | 30 Avg, 2009

Milica Majstorović - I Promised Myself [Engleska verzija pesme 'Savršeni par']

Autor popmusic | 6 Avg, 2009
Milica Majstorović je svoj hit "Svršeni par" snimila i na engleskom jeziku pod imenom "I Promised Myself". Pesma nije loša, mada mi se više sviđa srpska verzija. Dole možete skinuti englesku verziju pa prosudite sami. Pesma je srednjeg kvaliteta, čim nađem HQ stavljam na blog.
 
 
::Download::
::Download::

Milica Majstorović - Savršeni par [Nastup - City Club]

Autor popmusic | 6 Avg, 2009

Milica Majstorović Savršeni par [Premijera engleske verzije spota]

Autor popmusic | 4 Avg, 2009

Milica Majstorović - Savršeni par [Premijera spota]

Autor popmusic | 25 Jul, 2009

Operacija Trijumf [Remix promo CD]

Autor popmusic | 19 Maj, 2009
 
::Download::
::Download::

Operacija Trijumf 2009 vol.1 [Novi album]

Autor popmusic | 8 Apr, 2009
 
1. Bad Copy - Destinacija Trifun (Intro).mp3
2. Nikola Sarić feat. Sky Wikluh - Dalje ruke.mp3
3. Milica Majstorović - Savršeni par.mp3
4. Ana Bebić - Preživeću.mp3
5. Danijel Pavlović - Javna tajna.mp3
6. Sonja Bakić - Ništa novo.mp3
7. OT Bend - Blagoslov za kraj.mp3
8. Danijel Pavlović feat. Milica Majstorović - H8er.mp3
9. Igor Cukrov - Lijepa Tena.mp3
10. Ana Bebić - Mrzim spore stvari.mp3
11. OT Studenti - Himna (Outro).mp3
 
::Download::
::Download::

Moja top lista 16.03 - 22.03.2009.

Autor popmusic | 23 Mar, 2009
Danijel i Milica su ove nedelje skočili sa petog na prvo mesto liste. Ispod njih je Raven-Symoné sa pesmom "Hollywood Life" sa njenog debi albuma. Na treće mesto je stigla Paula DeAnda sa novim singlom "Roll The Credits" koji ujedno najavljuje i njen novi album. Iza nje je Butch Walker, za kojeg iskreno, ni ja ne znam ko je, ali sam tu pesmu čuo u seriji One Tree Hill i svidela mi se. Na poslednjem mestu je Jeanette sa pesmom sa novog albuma "No Rules".
 
 
 
 
 

Moja top lista 10.03. - 15.03.2009.

Autor popmusic | 16 Mar, 2009
Prošle nedelje sam više slušao domaću muziku, te su se na top listi našle tri domaće i dve strane pesme. Uglavnom, Kelly Clarkson je opet zauzela dva mesta na top listi, kao i prošle nedelje. Na prvom mestu je i dalje ostala pesma "Whyyawannabringmedown", a na četvrtom je "If I Can't Have You". Obe pesme su sa njenog novog albuma "All I Ever Wanted" s kojim sam sebi ispiram mozak iz dana u dan... Na drugom mestu je hrvatska dance grupa E.T. sa pesmom "Soba 202", iza njih je Danijel Alibabić i pesma sa prošlogodišnjeg Radijskog festivala "Ne plači mala". A dva mesta niže našli su se studenti "Operacije Trijumf" Milica i Danijel i pesma sa kojom su se predstavili na ovogodišnjoj (groznoj) Beoviziji "H8er".
 
 
 
 
 

Milica Majstorović - Kada plaču zidovi (feat. Legionari) [Nova pesma]

Autor popmusic | 14 Mar, 2009
 
::Download::
::Download::