Everly - Quicksand [Nova pesma]

Autor popmusic | 19 Sep, 2009
"Quicksand" je nova pesma grupe Everly. Ovu grupu čine Bethany Joy Galeotti (One Tree Hill - Haley) i Amber Sweeney. Pesma je premijerno puštena u ponedeljak u prvoj epizodi sedme sezone serije One Tree Hill. Uživajte!
 
 
::Download::
::Download::

Moja top lista 28.07. - 03.08.2008.

Autor popmusic | 4 Avg, 2008

Ove nedelje na prvom mestu je duet Tony Cetinski sa bosanskom grupom Erato. Pesma je malo starija i zove se "Sigurni". Pošto me još drma "trihilomanija" na drugom mestu je Bethany Joy Lenz sa pesmom "Halo", a to je ujedno i jedina pesma od prošle nedelje koja je ostala na listi i čak zadržala isto mesto. Na trećem je Britney Spears sa trećim, aktuelnim singlom "Break The Ice". Iza nje, na četvrtom mestu je još jedna pesma koju sam čuo u seriji "One Tree Hill", Strays Don't Sleep sa pesmom "For Blue Skies". I iza njih Bethany Joy Lenz u duetu sa Tylerom Hiltonom (Chris Keller u Tree Hill-u) i pesma "When The Stars Go Blue".

 

1. Tony Cetinski - Sigurni (feat. Erato).mp3

2. Bethany Joy Lenz - Halo.mp3 

3. Britney Spears - Break The Ice.mp3 

4. Strays Don't Sleep - For Blue Skies.mp3  

5. Bethany Joy Lenz - When The Stars Go Blue (feat. Tyler Hilton).mp3 

 

Moja top lista 21.07 - 27.07.2008.

Autor popmusic | 28 Jul, 2008

Pošto sam postao opsednut seijom "One Tree Hill" ove nedelje na listi su tri pesme iz te serije. Na prva dva mesta je Bethany Joy Lenz sa pesmama "Crazy Girls" i "Halo". Na trećem mestu je Britney Spears sa pesmom "She'll Never Be Me". Ova pesme je pre procurela na net i sada je procurela i puna pesma sa novim vokalima i nekoliko novih stihova. Posle nje, na četvrtom mestu, je hrvatska grupa Feminnem sa novom pevačicom i pesmom koju su pevale na Sunčanim skalama ove godine, "Ovisna". I na petom mestu je još jedna pesma iz serije "One Tree Hill" koju izvodi Michelle Featherstone, a zove se "Coffee & Cigarettes". Nadam se da će vam se svideti ove pesme... Klik na ime pesme za download.

 

1. Bethany Joy Lenz - Crazy Girls.mp3

2. Bethany Joy Lenz - Halo.mp3

3. Britney Spears - She'll Never Be Me.mp3

4. Feminnem - Ovisna.mp3

5. Michelle Featherstone - Coffee & Cigarettes.mp3 

 

P.S. Danas nisam ništa drugo stavljao jer nešto nije valjalo na zShare.com-u... 

Moja top lista 14.07. - 20.07.2008.

Autor popmusic | 21 Jul, 2008

Opet je na prvom mestu Britney Spears, ali ovaj put sa pesmom "Piece Of Me", na drugom mestu se nalazi Bethany Joy Lenz (Haley iz "Tree Hill"-a), ako ste gledali ovu seriju sigurno znate i ovu pesmu, zove se "Halo" i mislim da ovu pesmu prvi put peva u drugoj sezoni serije. Karolina je na trećem mestu sa starijom pesmom "Znam koliko vredim", a na četvrtom Aloha From Hell sa pesmom "Don't Gimme That". Inače, ovu pesmu sam otkrio zbog vas, jer ste tražili da je stavim na blog i jako mi se sviđa sada. I na poslednjem mestu je Lana sa baladom "Otvori srce". Klik na ime pesme za download. Nadam se da će vam se svideti pesme!

1. Britney Spears - Piece Of Me.mp3 

2. Bethany Joy Lenz - Halo.mp3 

3. Karolina - Znam koliko vredim.mp3 

4. Aloha From Hell - Don't Gimme That.mp3 

5. Lana - Otvori srce.mp3