Marié Digby - Telephone [Lady GaGa obrada]

Autor popmusic | 18 Jan, 2010

Marié Digby - Avalanche [Premijera spota]

Autor popmusic | 25 Sep, 2009

Marié Digby - Sweet Dreams [Beyoncé obrada]

Autor popmusic | 29 Avg, 2009

Marié Digby - Feel [Premijera spota]

Autor popmusic | 12 Jun, 2009

Marié Digby - Avalanche [Novi singl]

Autor popmusic | 4 Maj, 2009
 "Avalanche" će biti prvi singl sa Mariénog novog albuma "Breathing Underwater". Njen novi album izlazi na leto, a na blogu ga već možete skinuti. Ukoliko još niste, skinite obavezno jer je album odličan. Uživajte!
 
 
::Download::
::Download::

Moja top lista 30.03. - 12.04.2009.

Autor popmusic | 14 Apr, 2009
Ove nedelje sam se baš navukao na pesmu "Breathe Slow" koju peva Alesha Dixon, bivša članica grupe Mis-Teeq. Iza nje je Aleksa jelič sa pesmom "Tvojim očima", a na trećem i četvrtom mestu je Marié Digby koja me je oduševila svojim novim albumom te su se na liti našle dve njene pesme "Symphony" i "Love With A Stranger". I na poslednjem mestu je Shakirina stara pesma "Underneath Your Clothes" koju baš volim... Uživajte!
 
 
 
 
 

Marié Digby - Breathing Underwater [Novi album]

Autor popmusic | 9 Apr, 2009
Marié Digby je pop pevačica i evo ga njen novi album "Breathing Underwater" koji izlazi na leto. Inače, očekivao sam neki akustičan album kao što je bio prošli, ali me je baš oduševila i sa ovim malo drugačijim zvukom. Uživajte!
 
 
1. Daybreak.mp3
2. Avalanche.mp3
3. Breathing Underwater.mp3
4. Shoulda Been Simple.mp3
5. Know You By Heart.mp3
6. Feel.mp3
7. Come Find Me.mp3
8. Symphony.mp3
9. Machine.mp3
10. Overboard (feat. Livvi Franc).mp3
11. Love With A Stranger.mp3
12. Come To Life.mp3
13. Crazier Things.mp3
 
::Download::
::Download::

Moja top lista 23.03. - 29.03.2009.

Autor popmusic | 1 Apr, 2009
 Sad se izvinjavam što kasnim sa top listom... :) U zadnje vreme stalno kasnim s nečim. Uglavnom, ove nedelje me opet uhvatila "Amymanija" tako da sam opet sam sebi ispirao mozak sa Britneynim novim singlom "If U Seek Amy". Na drugom mestu je Michlle Featherstone sa pesmom koja se pojavila u seriji One Tree Hill "Coffee & Cigarettes". Ta pesma me uvek opusti, volim da je slušam ujutro kad se ustanem... Iza nje je Mandy Moore sa pesmom "Wild Hope" sa istoimenog albuma. High School Musical je na četvrom mestu sa pesmom "Senior Year Spring Musical" u kojoj su sadržane skoro sve pesme iz trećeg filma. I na poslednjem mestu je Marié Digbi i Rihannina pesma "Umbrella". Ovu verziju volim mnogo više nego Rihanninu.
 
 
 
 
 

Marié Digby - Breathing Underwater [Nova pesma]

Autor popmusic | 21 Mar, 2009
 Pop pevačica Marié Digby sprema se za izdavanje svog drugog albuma "Breathing Underwater". Ovo je nova pesma sa tog albuma i šuška se da će to ujedno biti i prvi singl.
 
 
::Download::
::Download::