Nadine Coyle - Sweetest High [Novi singl]

Autor popmusic | 22 Jun, 2011
 
::Download::
::Download::

Nadine Coyle [2 nove pesme]

Autor popmusic | 29 Okt, 2010
 
::Download::
::Download::

Nadine Coyle - Insatiable [Zvanični cover albuma]

Autor popmusic | 15 Okt, 2010
 

Nadine Coyle - Insatiable [Premijera spota]

Autor popmusic | 4 Okt, 2010

Nadine Coyle - Insatiable [Novi singl]

Autor popmusic | 12 Sep, 2010
 
::Download::
::Download::

Cheryl Cole je ljuta na Nadine Coyle!

Autor popmusic | 19 Avg, 2010
Cheryl Cole je navodno ljuta na drugaricu iz benda Girls Aloud, Nadine Coyle, jer se ova upoznala sa Will.I.Amom na jednoj žurci. Now magazin javlja da je Cheryl zabrinuta da će Nadine raditi sa frontmenom grupe Black Eyed Peas. Izvor je rekao: "Nadine je i dalje pomalo ljubomorna na Cherylin odnos sa Will.I.Amom i Simonom Cowellom. Nervira je to što iako ima najbolji glas u bendu i živela je u Los Anđelesu godinama, niko iz industrije joj nije pružio podršku. Želela je da upozna Willa i konačno je to uspela na žurci pre nekoliko nedelja. Predstavila se kao glavna pevačica Girls Alouda i pričala o svom solo albumu. Rekla je da ona i Cheryl nisu u kontaktu."
 
Will.I.Am je onda preneo Cheryl da je upoznao članicu njenog benda Girls Aloud. Insajder dodaje: "Will nije neko ko tračari. On je samo hteo da kaže Cheryl da je upoznao Nadine. Cheryl se više ne druži s njom i bilo joj je krivo zbog toga, ali Will ju je uveravao da nikada ne bi uradio ništa što bi je povredilo - uključujući i rad sa Nadine!"
Kada su pokušali da stupe u kontakt sa Nadine njen PR im je odgovorio: "Nadine je samo usredsređena na svoj novi solo projekat!"
 
Meni se čini da je ovo početak kraja grupe Girls Aloud. :( Šta vi mislite?

Ništa od Girls Aloud ove godine? Cheryl Cole najavljuje planove za još solo muzike.

Autor popmusic | 19 Mar, 2010
Prošle godine je najjača Britanska ženska grupa Girls Aloud najavila da će se tokom 2010. godine vratiti sa 12-mesečnog odmora i počastiti nas novim albumom. Sve manje je verovatno da će se ti planovi i ostvariti jer najpopularnija članica grupe, Cheryl Cole, najavljuje da će pre kraja godine izdati još solo pesama.
Cheryl je za MTV rekla: "Snimam novu muziku i idem na turneju sa The Black Eyed Peas što je veoma uzbudljivo, ali i zastrašujuće. Kasnije ove godine ću izdati novu muziku."
 
Cheryl već u studiju radi sa dosadnim Ryanom Tedderom na novoj muzici koja će se naći ili na novom albumu ili na reizdanju njenog veoma uspešnog debija "3 Words".
Cheryl nije jedina GA članica koja radi na solo karijeri, već i njena drugarica Nadine Coyle koja na solo albumu radi sa Tiestom, Williamomm Orbitom i Tony Kanalom.
Ako vas brine budućnost ovog benda, ne brinite, za izdavačku kuću su vezane ugovorom da izdaju još tri albuma. Samo što bi se mogli načekati do njihovog novog albuma s obzirom na ove dve devojke koje rade na solo karijeri.

Nadine Coyle - Somewhere Over The Rainbow [EP]

Autor popmusic | 22 Avg, 2009
Na internetu se pojavio demo EP pevačice grupe Girls Aloud, Nadine Coyle. Ovaj EP mje iz perioda pre osnivanja grupe Girls Aloud. Uživajte!
 
 
::Download::
::Download::