Melody Thornton - Sweet Vendetta [HQ]

Autor popmusic | 21 Jun, 2011
 
::Download::
::Download::

Melody Thornton - Sweet Vendetta [Nova pesma]

Autor popmusic | 17 Jun, 2011
 
::Download::
::Download::

Melody Thornton - Love Gun [Nova pesma]

Autor popmusic | 12 Sep, 2010
Bivša Pussycat Doll Melody se sprema za izlazak svog prvog solo albuma "Hit The Ground Running". Pesma "Love Gun" će se naći na albumu, ali se još ne zna da li će biti singl. Datum izlaska albuma će biti najavljen uskoro.
 
::Download::
::Download::

Melody Thornton priča o svom solo albumu!

Autor popmusic | 17 Feb, 2010
Melody Thornton je spremna da priča o svemu osim o izlasku iz benda Pussycat Dolls, ali mislim da se može reći da se ona neće pojaviti na trećem PCD albumu, na kojem će nastupiti nova postava. Melody je za TheSource.com rekla šta od nje možemo očekivati: "Neću napustiti pop muziku koja je i proslavila PCD, ali ova muzika na kojoj radim je nešto što trenutno nije popularno. To su živi instrumenti sa uticajem '60-ih. Vokalno se divim Maraji Carey, odrasla sam uz Arethu Franklin i Jackson 5 tako da moj album neće ličiti na PCD. Fanovi znaju šta sam radila za Dollsice. Bila sam kao mala trubica u pozadini i pevala sve visoke note. Mislim da će me podržati. Ljudi koji vole Melody iz PCD žele da me čuju kako pevam. Stvarno pevam, a ne da mumlam u pozadini!"
 
 Znači da sada svaka Pussycat Doll radi na solo albumu: Nicole, Kimberly, Jessica i Carmit. Jedina mačkica koja izgleda ništa ne radi je Ashley.
Da li ćete podržati Melody u solo karijeri? Ako vas zanima kako Melody zvuči acapella možete pogledati video ispod gde peva Christinin hit "Hurt" tokom jednog photoshoota.

Moja top lista 15.09. - 21.09.2008.

Autor popmusic | 22 Sep, 2008
Ove nedelje na prvo mesto je stigao jedan remix. Britney Spears sa pesmom "Me Against The Music (Bloodshy & Avant "Chix" Remix)". Iza njih je članica grupe Pussycat Dolls, Melody Thornton, sa svojom novom pesmom "Space". Hilary Duff se našla na trećem mestu sa remixom nove pesme "Reach Out (Joe Bermudez Remix)". Još jedna PCD članica se našla na listi sa pesmom "If I Was A Man", a to je Jessica Sutta. I po ko zna koji put na listi je Lindsay Lohan sa pesmom "Bossy". Klik na ime pesme za download. Uživajte.