Nataša Bekvalac - Šta ću ja (feat. Ogi Radivojević) [Novi singl]

Autor popmusic | 22 Jul, 2011
 
::Download::
::Download::

Nataša Bekvalac - Stereo ljubav [Album 2005.]

Autor popmusic | 6 Jun, 2011
"Stereo ljubav" je treći studijski album pop pevačice Nataše Bekvalac. Ovaj album je izašao u izdanju City Recordsa 2005. godine.
 
 
1. Nikotin.mp3
2. Neću da se zaljubim.mp3
3. Poludim li u dvadeset pet.mp3
4. Poker u dvoje.mp3
5. Sve je to ljubav.mp3
6. Ponovo.mp3
7. Nije za mene.mp3
8. Hajde.mp3
9. Navika.mp3
 
::Download::
::Download::

MTV ne finansira novi spot Nataše Bekvalac.

Autor popmusic | 27 Dec, 2010
Nedavno se pojavio trač da će MTV finansirati novi spot Nataše Bekvalac u znak pomirenja. Ali MTV je odmah izbacio zvanično saopštenje u kojem piše da oni nisu dužni nikome da plaćaju spotove zbog neprijatnosti na snimanju emisije.
 
"Povodom informacije koju su preneli Beogradski mediji, a u kojoj se tvrdi da će MTV snimiti spot za Natašu Bekvalac, MTV demantuje da će doći do takvog vida saradnje." 

Ispad Nataše Bekvalac na MTV-ju!

Autor popmusic | 5 Dec, 2010
Nataša Bekvalac je došla u novu MTV-jevu emisiju Hitorama koju vodi Sergej Trifunović. Nakon njegove najave ona je poludela i rekla mu da "Jede govna".
Pogledajte video:
 

Nataša Bekvalac - Ne valjam [Novi album]

Autor popmusic | 19 Nov, 2010
 
1. Nikad ne reci nikad.mp3
2. Ne valjam (Ver. 2).mp3
3. Prva u piću.mp3
4. Ne kuni se u svoje drugove.mp3
5. Mrlja.mp3
6. Ljubav nije za jedanput.mp3
7. Ja još uvek verujem.mp3
8. U meni su dve.mp3
9. Ne valjam.mp3
10. Čistija.mp3
11. Sve što želiš biću ja.mp3
12. Mala leđa.mp3
 
::Download::
::Download::

Nataša Bekvalac uskoro u Areni?

Autor popmusic | 21 Okt, 2010
Pop zvezda Nataša Bekvalac se sprema za izlazak svog novog albuma "Ne valjam" za koji kaže da će se najviše svideti damama. Nataša za Story kaže: "Publika je za sada čula pesmu "Ne valjam" koja mi je omiljena na albumu i on po njoj nosi ime. Drago mi je što je publika prepoznala potpuno ogoljenu i iskrenu žensku emociju."
 
Pre neki dan Nataša je u emisji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" premijerno izvela još jednu pesmu sa novog albuma. Pesma "Nikad ne reci nikad" možda čak i više oduševljava publiku od "Ne valjam". Od reakcija na album zavisi u kom prostoru će Nataša održati svoj prvi solistički koncert u Beogradu, a sudeći po dosadašnjim reakcijama, smeši joj se Arena.

Nataša Bekvalac - Nikad ne reci nikad [Nova pesma / Live]

Autor popmusic | 18 Okt, 2010
 
::Download::
::Download::

Emina Jahović je na udaru turskih medija!

Autor popmusic | 8 Okt, 2010
Pop pevačica Emina Jahović je na udaru turskih medija i javnosti, koji su razočarani jer je pevačica iz Srbije dobila glavnu ulogu u seriji "Polje lala". Emina kaže da se ne potresa previše zbog ovih prozivki.
 
"Pile moje" pevačica se trenutno usredsredila na glumačku karijeru, ali u intervjuu za Press kaže da muziku neće zapostaviti. U istom intrevjuu se osvrnula i na duet sa Natašom Bekvalac: "Nataša je lepotica sa sjajnim glasovnim mogućnostima i ogromnom harizmom. Drago mi je što je prihvatila da pesmu "Gospodine" otpevamo u duetu. Moji planovi se trenutno vrte oko snimanja serije "Polje lala" koja će se intenzivno snimati do kraja godine, ali ne brinite, muziku neću zapostaviti!"

Nataša Bekvalac - Ne valjam [Premijera spota]

Autor popmusic | 25 Sep, 2010

Nataša Bekvalac - Ne valjam [Novi singl]

Autor popmusic | 18 Sep, 2010
 
::Download::
::Download::

Nataša Bekvalac - Ne valjam [Slike sa snimanja spota]

Autor popmusic | 9 Sep, 2010
 
 

Željko Joksimović piše za novi album Nataše Bekvalac?

Autor popmusic | 1 Sep, 2010
Na novom albumu pop pevačice Nataše Bekvalac pojaviće se i jedna pesma sa potpisom Željka Joksimovića. Kurir javlja da su se njih dvoje odlučili na saradnju u subotu nakon zajedničkog koncerta na trgu u Petrovcu. Željko već ima pesmu za koju smatra da bi legla Nataši. Ona će 25. septembra konačno promovisati novi album i tada bi trebalo da čujemo i ovu pesmu.
 
Kurir je stupio u kontakt sa Natašom, ali ona ipak nije potvrdila ovu informaciju: "Željka znam dugo. Vrlo ga poštujem i bila bi mi čast da mi uradi pesmu. Nakon koncerta u Petrovcu ležerno smo razgovarali, tako da će za saradnju biti vremena."
Uskoro očekujte i duet "Gospodine" koji će Nataša snimiti sa Eminom Jahović. Pesmu će biti snimljena tokom septembra. 

Nataša Bekvalac [Slike iz magazina Story]

Autor popmusic | 6 Jul, 2010
 
 
 
 
 
 

Nataša Bekvalac - U meni su dve [Premijera spota]

Autor popmusic | 24 Jun, 2010

Nataša Bekvalac nema para da izda spot?

Autor popmusic | 20 Jun, 2010
Jedna od naših najpopularnijih pop pevačica, Nataša Bekvalac, u februaru je najavila premijeru spota za njen prvi singl sa novog albuma. Navodno, spot za pesmu "Dve u meni" neće biti emitovan zbog pevačicinih finansijskih problema, jer ako ne plati ne može da dobije dozvolu za emitovanje. Ljudi iz Natašine okoline kažu da joj je bilo važnije da novac uloži u nove pesme nego u spot.
  
Nedavno se ovakva vest proširila i za novi spot Ane Nikolić. Naime, Ana je spot davno snimila i on je gotov, ali neki izvori navode da ona nema dovoljno novca da plati spot za njen hit "Ekstaza".

Nataša Bekvalac [Slike iz magazina Story]

Autor popmusic | 31 Maj, 2010
 
 
 
 
 
 

Vesti o novom albumu Nataše Bekvalac!

Autor popmusic | 11 Maj, 2010
Pop pevačica Nataša Bekvalac je izjavila da je završila sa snimanjem novog albuma i da se on nalazi u fazi postprodukcije. Album će se zvati "Ne valjam", a tačan datum izlaska se još ne zna (kao što to uvek ide kod nas). Albumu će prethoditi premijera spota za njen hit "Dve u meni" koji će izaći za nekoliko dana.
 

Nataša Bekvalac - Dve u meni [Slike sa snimanja spota]

Autor popmusic | 29 Mar, 2010
 
 
 
 

Nataša Bekvalac - Dve u meni [Novi singl]

Autor popmusic | 28 Feb, 2010
 
::Download::
::Download::

Nataša Bekvalac napravila novi photoshoot za Extreme Intimo!

Autor popmusic | 6 Apr, 2009

Pop pevačica Nataša Bekvalac je već duže vreme zaštitno lice ove marke donjeg rublja. Ranije se nekoliko puta slikala sa mužem Dačom Ikodinovićem, ali ovaj put se slikala sama. Ovaj photoshoot je na neki način i najava njenog novog albuma. Inače, album je pri kraju, ali pošto je producent albuma Marko Kon, ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji, izlazak albuma je odložen. Album najverovatnije izlazi negde posle Evrovizije!