Michelle Williams - If You Wanted To Go [Nova pesma]

Autor popmusic | 10 Jan, 2011
 
::Download::
::Download::

Michelle Williams - Stay For A Minute [Neobjavljena pesma]

Autor popmusic | 16 Dec, 2010
 
::Download::
::Download::

Michelle Williams [Cancers 4 A Cause slike]

Autor popmusic | 27 Jul, 2010
 
 

Matthew Knowles demantuje tračeve o okupljanju Destiny's Child!

Autor popmusic | 9 Jun, 2010
Matthew Knowles je demantovao tračeve da će se bivše članice grupe Destiny's Child ponovo okupiti. Beyoncéin otac i bivši menadžer grupe je u izjavi za javnost rekao da članice grupe imaju uspešne solo karijere i da ne planiraju ponovno okupljanje.
 
"Suprotno on-line tračevima da će se Destiny's Child ponovo okupiti, ne postoje planovi za to zbog nastupa, kao ni albuma! Vesti koje ste nedavno čitali su lažne! DC su ostavile velik uticaj na R&B muziku i postale jedna od najprodavanijih grupa svih vremena. Beyoncé, Kelly i Michelle imaju uspešne solo karijere. I dalje su bliske, ali se neće okupiti." 

Destiny's Child će se ponovo okupiti?

Autor popmusic | 4 Sep, 2009
Michelle Williams tvrdi da će se R&B grupa ponovo okupiti 2010. godine. One su se razišle 2005. godine da bi započele (ili nastavile) solo karijere. Michelle je za News Of The World rekla: "To će se definitivno desiti. Mi smo sestre, volimo se i želimo da radimo na Destiny's Child budućnosti!"
 
Glasine o okupljanju su počele početkom ovog meseca kada je otkriveno da su devojke ugovorom obvezane da idaju još jedan album. Izvor je rekao: "Ugovorom su obavezane za Columbia Records, duguju im još jedan album!" Njih tri će se naći u studiju nakon što Beyoncé završi svoju "I Am..." turneju.

Michelle Williams priča o Michaelu Jacksonu [Sky1 News]

Autor popmusic | 30 Jun, 2009

Michelle Williams - Hello Heartbreak [Remix Promo CD]

Autor popmusic | 8 Mar, 2009
 
::Download::
::Download::

Michelle Williams će objaviti "Remix"album

Autor popmusic | 22 Jan, 2009

Poslednji album Michelle Williams ("Unexpected") nije uspeo da se pokaže na top-listama, ali Michelle je izjavila da još ne napušta svoj "Unexpected" projekat. Potvrdila je da radi na "Unexpected" remix albumu, ali za sada se ne zna ništa više od toga. Michelle ima odličan ukus kad je dance muzika u pitanju i jedva čekam da čujem rezultate. Osim toga, lepo je znati da nije odustala tako lako od tako dobrog albuma.

 

Michelle Williams - The Greatest [Promo CD]

Autor popmusic | 27 Okt, 2008
 
::Download::
::Download::
 
Glasajte za izvođača meseca OVDE!

Moja top lista 25.08. - 31.08.2008.

Autor popmusic | 1 Sep, 2008

Ove nedelje na prvo mesto je stigao jedan boy band koji više ne postoji, a zove se B3 sa pesmom "Living For The Weekend". Na drugom je nova R&B pevačica Karina Pasian koja je nedavno izdala novi album, a na listi je njena pesma "Dime Si Es Amor". Ovo je prerada njenog prvog singla "Can't Find The Words" koju isto možete skinuti na ovom blogu. Bivša članica grupe Destiny's Child, Michelle Williams, je stigla do trećeg mesta sa pesmom "Unexpected". Na četvrtom je pobednica Američkog Idola Jordin Sparks sa najnovijim singlom "One Step At A Time", a iza nje je dance/house muzičar koji se potpisuje kao Junkie XL sa pesmom "Booming Right At You" sa njegovog poslednjeg albuma.

1. B3 - Living For The Weekend.mp3

2. Karina Pasian - Dime Si Es Amor.mp3

3. Michelle Williams - Unexpected.mp3

4. Jordin Sparks - One Step At A Time.mp3

5. Junkie XL - Booming Right At You.mp3

Michelle Williams - Unexpected - Nova pesma

Autor popmusic | 20 Avg, 2008
 
::Download::
::Download:: 

Michelle Williams - Nove pesme

Autor popmusic | 9 Avg, 2008
 
::Download::
::Download:: 

Michelle Williams - The Greatest - Nova pesma

Autor popmusic | 25 Jul, 2008
 
::Download::
::Download::