Cheryl Cole - Just Live [Nova pesma]

Autor popmusic | 11 Jul, 2011
 
::Download::
::Download::

Cheryl Cole - The Flood (Wideboys Video Edit) [Premijera spota]

Autor popmusic | 30 Dec, 2010

Cheryl Cole - The Flood [Premijera spota]

Autor popmusic | 27 Nov, 2010

Cheryl Cole - Messy Little Raindrops [Novi album]

Autor popmusic | 23 Okt, 2010
 
1. Promise This.mp3
2. Yeah Yeah (feat. Travie McCoy).mp3
3. Live Tonight.mp3
4. The Flood.mp3
5. Amnesia.mp3
6. Everyone (feat. Dizzee Rascal).mp3
7. Raindrops.mp3
8. Hummingbird.mp3
9. Better To Lie (feat. August Rigo).mp3
10. Let's Get Down.mp3
11. Happy Tears.mp3
12. Waiting.mp3
 
::Download::
::Download::

Cheryl Cole - The Flood (Radio Rip) [Novi singl]

Autor popmusic | 22 Okt, 2010
 
::Download::
::Download::

Cheryl Cole - Messy Little Raindrops [Zvanični cover albuma]

Autor popmusic | 14 Okt, 2010
Ovo je zvanični cover Cherylinog novog albuma. Onaj koji sam postavio pre neki dan je fan-made. Nije ništa posebno, ali u suštini, važna je muzika, a ne cover. Iščekivanje njenog novog albuma me ubija. Pogotovo iščekivanje pesme "Amnesia" za koju se priča da je prerada Britneyne sa "Circus"-a.
 

Cheryl Cole - Messy Little Raindrops [Zvanični cover albuma?]

Autor popmusic | 12 Okt, 2010
 

Cheryl Cole - Promise This [Zvanični cover singla]

Autor popmusic | 10 Okt, 2010
 

Cheryl Cole - Promise This [Premijera spota]

Autor popmusic | 19 Sep, 2010

Cheryl Cole - Promise This [Slike sa snimanja spota]

Autor popmusic | 15 Sep, 2010
 
 
 
 
 

Cheryl Cole - Promise This [Novi singl]

Autor popmusic | 15 Sep, 2010
 
::Download::
::Download::

Cheryl Cole [Slika iz magazina VOGUE]

Autor popmusic | 6 Sep, 2010
 

Keisha: "Želim da pišem za Cheryl!"

Autor popmusic | 25 Avg, 2010
Keisha Buchanan je otkrila da želi da napiše pesmu za novi album Cheryl Cole. Bivša Sugabebsica, koja trenutno radi na svom debi solo albumu, kaže i da je počela da se bavi produciranjem. Ona za Daily Record kaže: "Za mene je nebo granica, počela sam da se bavim produciranjem i pisanjem za druge izvođače. Svi sa kojima sam pričala o tome su veoma uzbuđeni i ja sam srećna zbog toga. Volela bih da uradim nešto za Cheryl jer mi se jako sviđa šta je uradila na prvom albumu i jako me zanima u kojem će pravcu ići ovog puta."
 
Keisha je priznala i da je perfekcionista kad je u pitanju pravljenje muzike za njen album, te da želi da stvori zvuk koji će pokazati njenu osobnost. "Pomalo sam perfekcionista i pišem i za druge ljude, za razliku od vremena kada sam bila u bendu i pisala za sebe. Ne želim da budem lutka i da mi drugi daju moj zvuk. Želim da ljudi budu ponosni na mene. Nije mi baš drago što više nisam deo Sugababes, ali dobila sam mnogo podrške. Više nego što sam želela."
Keishin debi album izlazi sledeće godine. 

Cheryl Cole [Slike za kalendar 2011.]

Autor popmusic | 23 Avg, 2010
 
 
 
 
 

Cheryl Cole je ljuta na Nadine Coyle!

Autor popmusic | 19 Avg, 2010
Cheryl Cole je navodno ljuta na drugaricu iz benda Girls Aloud, Nadine Coyle, jer se ova upoznala sa Will.I.Amom na jednoj žurci. Now magazin javlja da je Cheryl zabrinuta da će Nadine raditi sa frontmenom grupe Black Eyed Peas. Izvor je rekao: "Nadine je i dalje pomalo ljubomorna na Cherylin odnos sa Will.I.Amom i Simonom Cowellom. Nervira je to što iako ima najbolji glas u bendu i živela je u Los Anđelesu godinama, niko iz industrije joj nije pružio podršku. Želela je da upozna Willa i konačno je to uspela na žurci pre nekoliko nedelja. Predstavila se kao glavna pevačica Girls Alouda i pričala o svom solo albumu. Rekla je da ona i Cheryl nisu u kontaktu."
 
Will.I.Am je onda preneo Cheryl da je upoznao članicu njenog benda Girls Aloud. Insajder dodaje: "Will nije neko ko tračari. On je samo hteo da kaže Cheryl da je upoznao Nadine. Cheryl se više ne druži s njom i bilo joj je krivo zbog toga, ali Will ju je uveravao da nikada ne bi uradio ništa što bi je povredilo - uključujući i rad sa Nadine!"
Kada su pokušali da stupe u kontakt sa Nadine njen PR im je odgovorio: "Nadine je samo usredsređena na svoj novi solo projekat!"
 
Meni se čini da je ovo početak kraja grupe Girls Aloud. :( Šta vi mislite?

Cheryl Cole je bila blizu smrti!

Autor popmusic | 11 Jul, 2010
Cheryl Cole je navodno bila blizu smrti kada joj je dijagnosticirana malarija ranije ove nedelje. Pevačica, koja se trenutno oporavlja u privatnoj klinici, ne može da priča, prima infuziju i dalje nosi masku sa kiseonikom.
Njen prijatelj je za News Of The World rekao: "Skoro smo je izgubili, ali borba nije ni blizu kraja. Jako je slaba i ova grozna bolest je skroz preuzelakontrolu nad njom. Bilo je toliko grozno da je bila samo nekoliko sati od vrata smrti. Hvala Bogu pa je bolest otkrivena na vreme. Čak ni sada ne može da priča. Malo-malo pa se onesvesti, a i kada ostane duže pri svesti može samo da plače."
 
Prijatelj dodaje: "Činjenica je da smo bili blizu gubljenja jedne posebne osobe. Ona trenutno ne može da priča i ne zna šta joj se dešava.  Samo plače. Zastrašujuće je, ali kraj svega ovoga još nije na vidiku. Videti Cheryl ovakvu je veoma bolno. Mogla je lako umreti, a stanje joj se i dalje ne poboljšava. I dalje je sve ovo ozbiljno i moraće da se bori."

The Saturdays: "Cheryl Cole je inspiracija!"

Autor popmusic | 9 Jun, 2010
The Saturdays su izjavile da gledaju na Cheryl Cole kao inspiraciju! Grupa, koja je nedavno najavila novi singl "Missing You", je priznala da je inspirisana Cherylinim uspehom izvan Girls Aloud.
 
Članica gurpe, Mollie King, je za Daily Record rekla: "Želele bismo da probamo druge stvari. Da me neko pita da snimim duet sa njim, ukoliko mi se sviđa, pristala bih. Naravno, pod uslovom da imam vremena! Mudro morate birati šta i s kim radite. Probala bih sve sa strane - duete, televiziju, filmove... Ali ne bih uradila ništa što bi ugrozilo The Saturdays i sve mislimo tako. Važno nam je da znamo da je bend na prvom mestu. Cherylin uspeh je inspiracija i sve želimo i posle grupe da budemo uspešne. Sada smo još u ranoj fazi pa ni ne razmišljamo o kraju grupe. Toliko dobrih stvari još nismo iskusile!"

Cheryl Cole - Fireflies [Owl City obrada]

Autor popmusic | 24 Mar, 2010
 
::Download::
::Download::

Ništa od Girls Aloud ove godine? Cheryl Cole najavljuje planove za još solo muzike.

Autor popmusic | 19 Mar, 2010
Prošle godine je najjača Britanska ženska grupa Girls Aloud najavila da će se tokom 2010. godine vratiti sa 12-mesečnog odmora i počastiti nas novim albumom. Sve manje je verovatno da će se ti planovi i ostvariti jer najpopularnija članica grupe, Cheryl Cole, najavljuje da će pre kraja godine izdati još solo pesama.
Cheryl je za MTV rekla: "Snimam novu muziku i idem na turneju sa The Black Eyed Peas što je veoma uzbudljivo, ali i zastrašujuće. Kasnije ove godine ću izdati novu muziku."
 
Cheryl već u studiju radi sa dosadnim Ryanom Tedderom na novoj muzici koja će se naći ili na novom albumu ili na reizdanju njenog veoma uspešnog debija "3 Words".
Cheryl nije jedina GA članica koja radi na solo karijeri, već i njena drugarica Nadine Coyle koja na solo albumu radi sa Tiestom, Williamomm Orbitom i Tony Kanalom.
Ako vas brine budućnost ovog benda, ne brinite, za izdavačku kuću su vezane ugovorom da izdaju još tri albuma. Samo što bi se mogli načekati do njihovog novog albuma s obzirom na ove dve devojke koje rade na solo karijeri.

Cheryl Cole - Just Let Me Go [B-Side]

Autor popmusic | 13 Mar, 2010
 
::Download::
::Download::