Jamelia planira pop comeback!

Autor popmusic | 17 Jun, 2010
Jamelia je otkrila da je spremna za svoj muzički povratak! Pevačica, koja je 2007. godine raskinula ugovor sa izdavačkom kućom EMI, potvrdila je da će uskoro potpisati novi ugovor i da je novi singl već spreman za izlazak. Ona za Metro kaže: "Novi singl je spreman. Čim potpišem ugovor snimiću i spot."
  
Kada su je pitali da li je razočarana zbog odlaska iz izdavačke kuće, odgovorila je: "Ne baš. U jednom delu ugovora je pisalo da posle deset godina mogu otići iz EMI-ja. Odlučila sam da to i uradim. To je kao veza koja je izlapela. EMI i ja više nismo zaljubljeni. Još uvek pričam sa svima iz izdavačke kuće, još uvek smo prijatelji." 

Jamelia otkriva planove za novi album!

Autor popmusic | 9 Feb, 2009

Jamelia je odlučila da se vrati svom starom zvuku sa novim, četvrtim albumom. R&B pevačica se nada da će ponoviti uspeh svog hit albuma "Thank You" iz 2003. godine pošto "Walk With Me" nije uspeo da napravi zapažen uspeh na top listama. Jamelia je za Take 5 magazin rekla: "Vraćam se na stvari kakve sam radila na 'Thank You' albumu. Više popa i više R&B-ja." Kada su je pitali da li će putovati u Ameriku da radi na albumu odgovorila je: "Tamo ću uraditi deo albuma, ali uvek održavam svoju vezu sa Britanijom. Ponosna sam što sam Britanka i volim da sam tu." Jamelia je nedavno i izrazila želju da radi sa Beyonce.

 

Jamelia - See It In A Boy's Eyes (za Teu)

Autor popmusic | 2 Jul, 2008
 
::Download::
::Download::