Beyoncé o novom albumu "4"!

Autor popmusic | 16 Maj, 2011
Beyoncé je otkrila ime novog albuma u intervjuu za Billboard magazin: "Gde god da pogledam, vidim da ga fanovi zovu '4'. Imala sam potpuno drugačije ime i koncept, ali vidim da se svima sviđa '4'. Mislim da je veoma lepo da pustim fanove da daju ime albumu. Svi mi imamo neki poseban broj u svom životu, a za mene je to 4. Na taj dan smo rođene i ja i moja majka, kao i mnogo mojih prijatelja. 4. aprila sam se udala."
 
Kasnije je Jay-Z-jeva žena u Sonyju puštala novi album, ali ne samo to, prisutni su imali priliku i da vide novi spot za pesmu "Run The World (Girls)".
 
Naime, prva pesma koja je puštena je nedavno procurela pod nazivom "Till The End Of Time". Beyoncé je za ovu pesmu bila inspirisana Fela Kutijem, koji je pionir afrobeat muzike i koji je inspirisao Jay-Z-ja da napiše Brodvejski mjuzikl pod imenom "Fela!".
 
"Snimila sam više od 60 pesama, sve što sam ikada želela da probam sam i uradila. Prvo me je inspirisao Fela Kuti, nakon čega sam nekoliko dana radila sa bendom iz mjuzikla "Fela!"... Od njega sam naučila više o umetničkoj slobodi!"
 
Još jedna pesma koja se nalazi na albumu je pesma o ženi slomljenog srca uz koju je Beyoncé i zaplakala, a tekst ide ovako: "I told you how you hurt me/I'm crying and deserted but you don't care/Nobody told me this is love/You're immune to all my pain/This is love but that's okay... But I care/I know you don't care too much/But I still care."
 
Čućemo i pesmu u kojoj Beyoncé sempluje pesmu "Uuh Aah" (Boyz II Men). Ona je za JustJared rekla: "Boyz II Men su prvi koji su poveli Destiny's Child na turneju. Naučili su nas kako da se ophodimo prema predgrupi i nikada im to neću zaboraviti. To je bilo pre 15 godina. Vau, 15 godina! (smeje se) Stara sam!"
 
Kada je album došao do kraja, usledila je i premijera spota za "Run The World (Girls)". Jedan od Beyoncéinih gostiju je rekao: "U jednu scenu dok Beyoncé igra ulazi lav, dok u drugoj drži dve velike hijene na lancu. Svi su se oduševili na dva dela spota. Prvo kada Beyoncé peva 'eff you' i podiže srenji prst. A u drugom delu je na kolenima, nagnuta unazad i piše po pesku. Ova scena mnogo podseća na onaj ples u pesku iz spota za pesmu "Baby Boy"."

Kelly Rowland poriče reči Metthewa Knowlesa!

Autor popmusic | 20 Jun, 2010
Bivša članica grupe Destiny's Child, Kelly Rowland, je demantovala reči njihovog bivšeg menadžera Matthewa Knowlesa da se DC nikada više neće okupiti. "Commander" pevačica odbija da otpiše ponovno okupljanje benda.
  
Ona je Perezu Hiltonu rekla: "Pa Matthew nije član Destiny's Childa, uz dužno poštovanje, to ipak nije odluka koju on može da donese. To se tiče mene, Beyoncé i Michelle!"
Destiny's Child su se raspale 2004. godine. Prodale su više od 50 miliona albuma širom sveta. 

Matthew Knowles demantuje tračeve o okupljanju Destiny's Child!

Autor popmusic | 9 Jun, 2010
Matthew Knowles je demantovao tračeve da će se bivše članice grupe Destiny's Child ponovo okupiti. Beyoncéin otac i bivši menadžer grupe je u izjavi za javnost rekao da članice grupe imaju uspešne solo karijere i da ne planiraju ponovno okupljanje.
 
"Suprotno on-line tračevima da će se Destiny's Child ponovo okupiti, ne postoje planovi za to zbog nastupa, kao ni albuma! Vesti koje ste nedavno čitali su lažne! DC su ostavile velik uticaj na R&B muziku i postale jedna od najprodavanijih grupa svih vremena. Beyoncé, Kelly i Michelle imaju uspešne solo karijere. I dalje su bliske, ali se neće okupiti." 

Destiny's Child [16 neobjavljenih pesama]

Autor popmusic | 25 Maj, 2010
 
1. Before I Let Go.mp3
2. Body Rock.mp3
3. Can't Help Myself.mp3
4. Crazy Feelings.mp3
5. DC Song #2.mp3
6. Forever Starts Today.mp3
7. I Try.mp3
8. Let's Do Us.mp3
9. Like Dat.mp3
10. Never Enough.mp3
11. Never Had A Love Like Mine.mp3
12. No More Rainy Days.mp3
13. Something For Me.mp3
14. Song #1.mp3
15. Sugar Daddy.mp3
16. You Know That.mp3
 
::Download::
::Download:: 

Destiny's Child - Life Like This [Neobjavljena pesma]

Autor popmusic | 18 Jan, 2010
 
::Download::
::Download::

Destiny's Child - Twirk [Nova pesma]

Autor popmusic | 16 Jan, 2010
 
::Download::
::Download::

Destiny's Child će se ponovo okupiti?

Autor popmusic | 4 Sep, 2009
Michelle Williams tvrdi da će se R&B grupa ponovo okupiti 2010. godine. One su se razišle 2005. godine da bi započele (ili nastavile) solo karijere. Michelle je za News Of The World rekla: "To će se definitivno desiti. Mi smo sestre, volimo se i želimo da radimo na Destiny's Child budućnosti!"
 
Glasine o okupljanju su počele početkom ovog meseca kada je otkriveno da su devojke ugovorom obvezane da idaju još jedan album. Izvor je rekao: "Ugovorom su obavezane za Columbia Records, duguju im još jedan album!" Njih tri će se naći u studiju nakon što Beyoncé završi svoju "I Am..." turneju.