Kristina Kovač - U nebranom grožđu [Album 2007.]

Autor popmusic | 6 Jun, 2011
"U nebranom grožđu" je debi solo album pop pevačice Kristine Kovač. Album se u prodaji našao u toku leta 2007. godine, a na njemu se nalazi 10 pesama. Kristina je za ovaj album skupila dobru ekipu u kojoj se našao bubnjar Vinnie Colaiuta (Sting, Eros Ramazzoti, Anastacia, The Pussycat Dolls), gitarista Dominic Miller (Sting) i basista Paul Turner (Jamiroquai, Annie Lennox). Prvi singl "Kolena" je postao najveći letnji hit te godine u Srbiji i uspeo je da uđe na MTV Adria Top 20 listu. Drugi singl je bila pesma "Život je ljut" koja je takođe uspela da uđe na MTV-jevu top listu i da se duže zadrži. Treći singl je trebala biti pesma "Milica i ja", ali je Kristina odustala od dalje promocije albuma jer je zatrudnela i posvetila se porodici.
 
 
1. Život je ljut.mp3
2. Kolena.mp3
3. Ti me tako dobro znaš.mp3
4. Sve.mp3
5. U nebranom grožđu.mp3
6. Ko.mp3
7. Zlatna prašina.mp3
8. Milica i ja.mp3
9. Veselo.mp3
10. Nikada.mp3
 
::Download::
::Download::

Moja top lista 22.09. - 28.09.2008.

Autor popmusic | 29 Sep, 2008
Ove nedelje na prvom mestu je Britney Spears sa najnovijim singlom, "Womanizer" koji će se naći na njenom novom albumu. Iza nje je Kristina Kovač sa pesmom "Veselo". Ona u ovoj pesmi komentariše stanje muzike u našoj zemlji. Na trećem mestu je Ashanti sa pesmom "Switch" koja se na njenom poslednjem albumu našla kao bonus pesma. Iza nje je Rihanna sa odličnom baladom "Good Girl Gone Bad". I na poslednjem mestu je Hilary Duff opet sa remixom "Dignity (Sam998899's Progressive Radio Mix)".

 

1. Britney Spears - Womanizer.mp3

2. Kristina Kovač - Veselo.mp3


3. Ashanti - Switch.mp3

4. Rihanna - Good Girl Gone Bad.mp3

5. Hilary Duff - Dignity (Sam998899's Progressive Radio Mix).mp3

Prva top lista Popmusic bloga

Autor popmusic | 24 Nov, 2007

Top lista izgleda ovako:

1.Kristina Kovač - Kolena

 

2.Avril Lavigne - Hot

 

3. Jennifer Lopez - Do It Well

 

4.Alicia Keys - No One

5.Britney Spears - Gimme More 

 

Klikom na ime pesme možete da skinete pesmu... 

Kristina Kovač - Kolena

Autor popmusic | 10 Okt, 2007

„Imala sam emotivno jako težak životni period, dogodile su mi se neke stvari koje potresaju čoveka iz korena, i sve se prevrne za jedan dan. “U nebranom grožđu“ je suštinski metafora za moje sazrevanje, koje se možda desilo kasno u mom životu, ali je bilo naglo i prilično bolno.

 

 

Dok sam pisala ovaj album, osećala sam da sve to dolazi iz nekih dubina mog bića koje su dosad možda samo na momenat izlazile u mojim pesmama, a sada su bile linija okosnica svake od njih.“

 preuzeto sa: www.kristinakovac.com

Ako želite da dwnloadujete pesmu "Kolena" CLICK