Moja top lista

Autor popmusic | 10 Mar, 2009
Evo odlučio sam da vratim moju top listu na blog. Prestao sam je pisati iz nepozntih razloga... Uglavnom, nastavljam po starom. I naravno, kao i uvek, klik na ime pesme za download!
 
Na prvom i trećem mestu se našla Kelly Clarkson sa pesmama koje se nalaze na njenom novom albumu "All I Ever Wanted". Na drugom mestu je naš najbolji reper Marčelo sa pesmom "Ponos". Ako neko zna ko je devojka koja peva refren u pomenutoj pesmi napišite u komentarima, jer bi hteo da nađem neku njenu pesmu (ako postoji) zato što mi se jako sviđa njen glas. I naravno moja top lista ne može proći bez Britney, što nikoga ne čudi, ovaj put je na listi pesma "Chaotic". Na poslednjem, petom mestu, našla se naša bivša teen atrakcija Lolipop sa bubblegum pop pesmom "Tata, malo se smej".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moja top lista 11.08. - 17.08.2008.

Autor popmusic | 18 Avg, 2008

Na prvom mestu se na mojoj, kao i na većini svetskih top lista, našla Katy Perry sa pesmom "I Kissed A Girl". Iza nje je naša teen grupa Lolipop. Ne znam da li ih se sećate ali nih je Đogani pokrenuo. Na ovoj listi su sa pesmom "Idemo na more". Na trećem mestu je Cassie sa pesmom koja se našla na soundtracku za film "Step Up 2: The Streets", "Is It You?". Iza nje je Emina Jahović sa svojim prvim hitom "Tačka", i na poslednjem je isto ona ali sa novom pesmom "Push It" koju je uradila sa reperom Coryjem Gunzom za svoj maxi singl "Exhale". Klik na ime pesme za download.

 

1. Katy Perry - I Kissed A Girl.mp3 

2. Lolipop - Idemo na more.mp3 

 

3. Cassie - Is It You?.mp3 

4. Emina Jahović - Tačka.mp3 

5. Emina Jahović - Push It (feat. Cory Gunz).mp3