Feminnem - Sve što ti nisam znala dati [Novi singl]

Autor popmusic | 10 Maj, 2011
 
::Download::
::Download:: 

Feminnem - Baš mi je dobro [Premijera spota]

Autor popmusic | 30 Okt, 2010

Feminnem - Cry [Nova pesma]

Autor popmusic | 23 Sep, 2010
Engleska verzija pesme "Srce se bori".
 
::Download::
::Download::

Feminnem - Freak [Nova pesma]

Autor popmusic | 31 Avg, 2010
Grupa Feminnem je nedavno za Nemačko tržište izbacila novi album na engleskom jeziku pod nazivom "Easy To See". Pesma "Freak" je engleska verzija njihove pesme "Neki lik". Pokušavao sam da nađem ceo engleski album, ali neuspešno. Čim nađem stavljam na blog.
 
::Download::
::Download::

Grupa Feminnem je na 5. mestu u kladionicama!

Autor popmusic | 29 Apr, 2010
Hrvatske predstavnice na Evroviziji, grupa Feminnem, prema on-line kladionicama imaju najveće šanse da odu u finale od ostalih zemalja ex YU. On-line kladionica "Bet-at-Home" je Feminnemke smestila na 5. mesto na polufinalnoj večeri, a samim time su i najbolje plasirane u regionu. Naš predstavnik, Milan Stanković je trenutno na 8. mestu polufinalne večeri sa pesmom "Ovo je Balkan". Najveći favoriti za pobedu na ovogodišnjoj Evroviziji su Nemačka, Izrael i Azerbejdžan. Iza Milana se nalazi predstavnik BiH Vukašin Brajić, na 28. mestu. Malo niže, na #35 je Makedonac Đoko Taneski, a daleko ispod njih je Slovenija, koja je trenutno na poslednjem mestu. Crna Gora ne učestvuje ove godine na ovom festivalu zbog loše finansijske situacije.
  

Feminnem - Lako je sve [Promo CD]

Autor popmusic | 25 Apr, 2010
 
::Download::
Easy To See.mp3 (Engleska verzija)
Ljehko Vsjo.mp3 (Ruska verzija)
Semplice.mp3 (Italijanska verzija)
::Download:: 

Novi baner - Feminnem [Grupa meseca, april 2010.]

Autor popmusic | 1 Apr, 2010
Rezultati glasanja:
Feminnem 72%
Saša Kovačević 18%
Gabriella Cilmi 4%
E.T. 4%
Saseline 2%
Vidi se da su Feminnemke ubedljivu pobedu odnele ovog meseca. Ovo je ujedno i prvi put da ste za izvođača meseca izglasali nekoga sa naših prostora.
 
Feminnem je Hrvatski pop/dance girl bend koji čine Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antolos. Pamela, Neda i tada, Ivana su se upoznale na takmičenju za Hrvatskog Idola 2004. godine i osnovale su grupu koja je velikom brzinom osovjila publiku. Nakon raspada grupe Divas su postale i vodeći Hrvatski girl bend. Imale su dosta hitova u Bosni i Hrvatskoj, nakon velikog uspeha njihovog debi singla "Volim te, mrzim te".  Već 2005. godine su uspele da odu u Ukrajinu na Evroviziju sa bojama Bosanske zastave. Tada su završile takmičenje na 14. mestu, to je bio treći najbolji rezultat Bosne do tada. Iste godine izdale su i svoj debi album "Feminnem Show" koji je veoma dobro primljen. 2007. su opet pokušale da odu na Evroviziju, ali ovaj put da predstavljaju Hrvatsku sa pesmom "Navika", ali nisu uspele, kao ni 2009. sa pesmom "Poljupci u boji". Sada su uspele i ove godine odlaze na Evroviziju sa pesmom "Lako je sve" koja je u Hrvatskoj stigla do prvog mesta zvanične top liste. Odmah nakon pobede na Dori su izdale i svoj drugi album "Lako je sve" sa kojeg su pre izlaska izdale nekoliko zapaženih singlova. Grupa je osim po muzici poznata i po čestom menjanju članica zbog čega ih upoređuju sa Sugababes (tj. ja ih upoređujem :)). Ivana Marić je u 2008. godini odlučila da krene solo, a njena zamena Nikol Bulat je otišla iz grupe zbog stalnih nesuglasica sa ostalim članicama, ona je zamenjena sa sadašnjom članicom Nikom.

Glasanje za izvođača meseca!

Autor popmusic | 31 Mar, 2010
Za izvođača meseca aprila glasajte u komentarima.
 
Saseline
"I hate to say it but it's magical to be on your own." - I Hate To Say It
 
E.T.
"Ne kvari mi dan ti nisi normalan! Nema tu sreće za nas i razloga sto jer navika je to..." - Ti nisi normalan
 
Saša Kovačević
"Budi mi ponosna na nas. Nemoj na loš glas da potoneš. Budi mi ponosna na sve naše godine i ne reci nikome..." - Ponosna na nas
 
Feminnem
"Šesti put me pitaš jesam li za drink! Stani u čemu je trik? Stari totalni si freak." - Neki lik
 
Gabriella Cilmi
"There’s only one thing on my mind, and I'm running out of time. I'm coming through so get out of the way." - On A Mission

Feminnem - Feminnem Show [Album 2005.]

Autor popmusic | 29 Mar, 2010
 
1. Volim te, mrzim te.mp3
2. Vino na usnama.mp3
3. Ne treba mi to.mp3
4. 2 srca 1 ljubav.mp3
5. Klasika.mp3
6. Kaznit ću te ja.mp3
7. Krivo je more.mp3
8. Odvedi me.mp3
9. Kajanje.mp3
10. Reci nešto, al ne šuti više.mp3
11. 2 srca 1 ljubav (Remix).mp3
 
::Download::
::Download::

Feminnem - Lako je sve [Premijera spota]

Autor popmusic | 21 Mar, 2010

Feminnem - Lako je sve [Novi album]

Autor popmusic | 15 Mar, 2010

 
1. Sve što ostaje.mp3
2. Baš mi je dobro.mp3
3. Lako je sve.mp3
4. Neki lik.mp3
5. Srce se bori.mp3
6. Ovisna (Intro).mp3
7. Ovisna.mp3
8. Chanel 5.mp3
9. Oye, Oye, Oye (feat. Alex Manga).mp3
10. Poljupci u boji.mp3
11. Milion razloga.mp3
12. Nije moje srce, nije.mp3
13. Još jedna Božićna pesma.mp3
14. Navika.mp3
 
::Download::
::Download::
 
P.S. Ako neko nađe cover albuma sa većom rezolucijom neka javi! Hvala!
 
Sanny, hvala za cover!

Feminnem - Sve što ostaje [Premijera spota]

Autor popmusic | 20 Nov, 2009

Nika Antolos je nova Feminnemka!

Autor popmusic | 18 Okt, 2009
 
Nova pevačica grupe Feminnem se zove Nika Antolos. Ona je u grupi zamenila Nikol Bulat, koja je i sama svojevremeno zamenila Ivanu Marić. Grupa Feminnem nam se u novom sastavu predstavlja novim singlom "Sve što ostaje". Devojke vredno rade na novom albumu koji bi trebao izaći u januaru.

Feminnem - Sve što ostaje [Novi singl]

Autor popmusic | 15 Okt, 2009
Pop grupa Feminnem izdala je novi singl "Sve što ostaje". Ovim singlom najavljuju novi album i predstavljaju novu pevačicu. Nisam uspeo da nađem ni jednu sliku sa novom pevačicom, ali kada nađem staviću. Uživajte!
 
 
::Download::
::Download::

Feminnem su ponovo ostale bez pevačice!

Autor popmusic | 25 Avg, 2009
Članica grupe Feminnem Neda Parmać (desno) nas je do nedavno uveravala da su tračevi o raspadu grupe i menjanju pevačice laž, ali se to ipak obistinilo. Neda je rekla: "Definitivno ne menjamo članicu, niti se raspadamo. Sve se može rešiti!" I još tvrdi da se grupa neće raspasti dok god su ona i Pamela (u sredini) tu. Pevačica Nikol Bulat (levo), koja je zamenila prvobitnu članicu Ivanu Marić, više nije tu za razliku od nje i Pamele.
 
Po Hrvatskim medijima se pisalo kako se devojkama ne sviđa Nikolino samostalno pojavljivanje u novinama (ovo me podseća na Danity Kane), ali Neda i dalje ne želi ništa da komentariše. Feminnemke su nedavno nastupile na jednom festivalu u Malti, a umesto Nikol sa njima je pevala devojka koja se zove Jelena Mijić. Inače, saradnja sa Nikol je prekinuta pre pet dana. Neda kaže da će nova pevačica biti predstavljena na splitskom koncertu u četvrtak, ali nije htela ni da potvrdi ni da demantuje da je to Jelena. Devojke već uveliko planiraju novi album i još jednu saradnju sa njihovim hitom "Milion razloga".

Festival 'Pjesma Mediterana 09' - Budva

Autor popmusic | 12 Jul, 2009
::Download::
::Download::

Feminnem - Milion razloga (feat. Boris Dali) [Novi singl]

Autor popmusic | 10 Jun, 2009
 Grupa Feminnem se pojavila nafestivalu "Pjesma Mediterana" ove godine i predstavile su publici pesmu "Milion razloga". Nadam se da će i one uskoro izdati novi album jer je od prethodnog prošlo već četiri godine.
 
 
::Download::
::Download::

14. Hrvatski radijski festival 2009

Autor popmusic | 3 Apr, 2009
Evo nekih pesama sa ovogodišnjeg HRF-a. Nisam stavljao sve pesme, već pesme poznatijih izvođača, onih koje volim i neke pesme koje  mi se sviđaju... Jer da sam sve stavljao trebalo bi mi jako dugo da uploadujem... Mislim da je ovo dovoljno...
 
 
::Download::
::Download::
 

Dora 2009.

Autor popmusic | 23 Feb, 2009
 
::Download::
::Download::

Radijski festival Feras 2008.

Autor popmusic | 22 Okt, 2008
 
::Download::
::Download::