Uskoro idemo dalje... :)

Autor popmusic | 6 Jul, 2011
Izvinjavam se zbog manjka postova u poslednjih nekoliko dana, ali nemam vremena jer su mi se zaređali ispiti i počeo sam da radim. Već od vikenda ću opet početi redovno da pišem. I možda i sledeće nedelje propustim dan ili dva, ali tada imam još jedan ispit i onda će biti sređeno sve do septembra. :)
xoxo

78violet - Belong Here [Novi singl]

Autor popmusic | 4 Dec, 2010
"Belong Here" je novi singl grupe 78violet koja se ranije zvala Aly & AJ. Ovu pesmu su snimile za seriju "Hellcats" u kojoj glume obe članice grupe, kao i Disney zvezda Ashley Tisdale.
 
::Download::
::Download::

78violet - Next Worse Thing [Nova pesma]

Autor popmusic | 20 Avg, 2009
 
::Download::
::Download::

Teen Choice Awards 2009 [Slike sa crvenog tepiha]

Autor popmusic | 11 Avg, 2009
Vanessa Hudgens
 
 
Ashley Tisdale
 
 
Corbin Bleu
 
 
Selena Gomez
 
 
Jonas Brothers
 
 
Miley Cyrus
 
 
Aly & AJ iliti 78violet
 
 
Britney Spears
 
 
 
Jordin Sparks
 
 
 

Zvanično je: Aly & AJ su promenile ime benda!

Autor popmusic | 11 Jul, 2009
Aly & AJ su na svojoj zvaničnoj Twitter stranici potvrdile da menjaju svoje ime u 78violet!Piše se baš ovako kako sam ja napisao, sve malim slovima i bez razmaka. Novo ime je čudno i uopšte im ne stoji, mada ću se vremenom verovatno navići. I dalje ne mogu da verujem da su promenile ime, ali verovatno hoće novi imidž sa svojom rockerskijom muzikom. Mislim da je dosta bilo menjanja imena i da je vreme da izdaju novi singl! 
 
 
 
"Razlog što smo nazvali bend 78violet je što smo ovo prvi put spomenule sedmog meseca, osmog dana. 78violet se izgovara 'seventy eight violet'. Ne budite tužni... Ovo je uzbudljivi novi početak! Muzika će govoriti za sebe. I dalje smo duo sa starim backup bendom."
 
 Ovo su napisale na svojoj Twitter stranici. Ali i dalje mi nije jasno zašto su promenile ime. Imam osećaj da je za to kriva izdavačka kuća koja možda želi da ih progura i starijoj publici i da prodaju više albuma sa svojom novom rock muzikom. Ali fazon je u tome što su one i dalje povezane sa Disney/Hollywood Recordsom tako da im to uopšte neće pomoći... A ako ne uspeju sa rock muzikom sigurno će ih izdavačka kuća naterati da se vrate pop zvuku. Ako su već htele totalnu promenu imena trebale su da promene i izdavačku kuću, ime, imidž i sve ostalo... Sve ovo je čudno i uopšte nema smisla. Nadam se da su u pravu i da će muzika sve objasniti, kao i da je promena imena ono što su one želele, a ne izdavačka kuća. Dosta sam filozofirao... Valjda će sve ovo dobro ispasti na kraju, još samo da čujemo 78violet muziku...
 
Šta mislite o ovoj promeni imena? Da li više volite staro Aly & AJ? Ili vam jednostavno ime nije važno i želite da čujete njihovu novu muziku?

Aly & AJ menjaju ime u 78Violet!

Autor popmusic | 10 Jul, 2009
Navodno je Hollywood Records potvrdio da pop grupa Aly & AJ menja ime u 78Violet! To što menjaju ime je baš čudno i uopšte nema smisla! Zašto bi promenile ime benda kad ih već ceo svet zna kao Aly & AJ? Neki kažu da je ime promenjeno samo za potrebe nekog filma, a neki kažu da je stvarno... Kome verovati? Šta vi mislite o ovome? Da li bi trebale zadržati ime Aly & AJ ili promeniti u 78Violet?
 
 

Aly & AJ o novom albumu!

Autor popmusic | 29 Jun, 2009
Aly & AJ su na svojoj Twitter stranici pisale o novom albumu. Novi album izlazi na jesen (jedva čekam), a ispod možete pročitati šta su one napisale:
 
 
 
"Ima još mnogo stvari koje moramo obaviti... Prvo je izabrati prvi singl i dati imena svim pesmama sa albuma. Nikada nismo žurile da snimimo album i na kraju smo završile sa 50 novih pesama za ovaj album! Sada smo suzile izbor na naše omiljene. Ne postoji ni jedna pesma na albumu u koju ne verujemo, jedva čekamo da svaku od njih izvodimo uživo. Album će biti mnogo bolji i od "Into The Rush" i od "Insomniatic"-a. Još se nisamo odlučile za prvi singl jer postoji toliko mnogo izbora. Album će u svakom slučaju izaći na jesen. Trebamo vašu pomoć da ponovo prikupimo naše fanove, čak i da dobijemo nove od onih koji ni ne znaju za nas. Evo i nekih imena pesama: "Say Hello", "Damaged", "Civilian" i "Next Worst Thing". Pripremite se, još mnogo novosti dolazi. Vredelo je više od godinu dana raditi na albumu da bi vam dale kvalitet koji zaslužujete.
Xo Aly & AJ"

Aly iz grupe Aly & AJ otkrila detalje o novom albumu!

Autor popmusic | 27 Apr, 2009
 
Aly Michalka iz grupe Aly & AJ je uradila intervju sa BOP & Tiger Beat-om gde je rekla detalje o novom albumu koji će imati više rock prizvuka nego prethodni "Insomniatic".

The best of: Aly & AJ

Autor popmusic | 12 Mar, 2009
 
::Download::
::Download::

Aly & AJ - Novi singl "Places"?

Autor popmusic | 17 Jan, 2009
 
Aly & AJ bi uskoro mogle izdati svoj prvi singl sa novog četvrtog albuma (još je neimanovan) koji bi trebao izaći na leto 2009. godine. Pesma koja se zove "Places" nedavno je dodata na zvaničnu listu singlova. Obe devojke su završile i svoje filmove. Aly (levo) je glumila u filmu "Bandslam" sa Vanessom Hudgens, a AJ (desno) u filmu "The Lovely Bones".

Aly & AJ - Like Whoa - novi singl

Autor popmusic | 21 Feb, 2008

Aly & AJ su izdale ovu pesmu kao drugi singl sa albuma "Insomniatic" koji je izašao prošle godine. Ova pesma je naslednik singla "Potential Breakup Song" koja je veoma dobro prošla kod publike. Ali ne verujem da će sa ovom pesmom postići neki veći uspeh...

 

 ::Download::

Aly & AJ - Like Whoa.mp3

Aly & AJ -  Potential Breakup Song.mp3

::Download::