Zvanično je: Aly & AJ su promenile ime benda!

Autor popmusic | 11 Jul, 2009
  Aly & AJ su na svojoj zvaničnoj Twitter stranici potvrdile da menjaju svoje ime u 78violet!Piše se baš ovako kako sam ja napisao, sve malim slovima i bez razmaka. Novo ime je čudno i uopšte im ne stoji, mada ću se vremenom verovatno navići. I dalje ne mogu da verujem da su promenile ime, ali verovatno hoće novi imidž sa svojom rockerskijom muzikom. Mislim da je dosta bilo menjanja imena i da je vreme da izdaju novi singl! 
   
   
   
  "Razlog što smo nazvali bend 78violet je što smo ovo prvi put spomenule sedmog meseca, osmog dana. 78violet se izgovara 'seventy eight violet'. Ne budite tužni... Ovo je uzbudljivi novi početak! Muzika će govoriti za sebe. I dalje smo duo sa starim backup bendom."
   
   Ovo su napisale na svojoj Twitter stranici. Ali i dalje mi nije jasno zašto su promenile ime. Imam osećaj da je za to kriva izdavačka kuća koja možda želi da ih progura i starijoj publici i da prodaju više albuma sa svojom novom rock muzikom. Ali fazon je u tome što su one i dalje povezane sa Disney/Hollywood Recordsom tako da im to uopšte neće pomoći... A ako ne uspeju sa rock muzikom sigurno će ih izdavačka kuća naterati da se vrate pop zvuku. Ako su već htele totalnu promenu imena trebale su da promene i izdavačku kuću, ime, imidž i sve ostalo... Sve ovo je čudno i uopšte nema smisla. Nadam se da su u pravu i da će muzika sve objasniti, kao i da je promena imena ono što su one želele, a ne izdavačka kuća. Dosta sam filozofirao... Valjda će sve ovo dobro ispasti na kraju, još samo da čujemo 78violet muziku...
   
  Šta mislite o ovoj promeni imena? Da li više volite staro Aly & AJ? Ili vam jednostavno ime nije važno i želite da čujete njihovu novu muziku?

1 Komentari & 0 Trekbekovi od "Zvanično je: Aly & AJ su promenile ime benda!"

  Malo je glupu sto su promenile ime ali ipak to nije toliko vazno vaznija je muzika

  Autor Kaya-- 11 Jul 2009, 15:36
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me