Karolina - Kap ispod neba [Novi album]

Autor popmusic | 3 Jan, 2011
 
1. Više se ne vraćaš (feat. Vlatko Stefanovski).mp3
2. Put za nigde.mp3
3. Kap ispod neba.mp3
4. Sama.mp3
5. Uspomene na tebe.mp3
6. Kraj (feat. Sky Wikluh).mp3
7. Sve ovo vreme (feat. Deep Zone Project).mp3
8. Boje.mp3
9. Želim samo tebe.mp3
10. Volela sam te.mp3
11. Kap ispod neba (Acoustic Version).mp3
 
::Download::
::Download::

Karolina - Više se ne vraćaš [Novi singl]

Autor popmusic | 2 Jan, 2011
 
::Download::
::Download::

Karolina, Nina Badrić, Maya Sar, Aleksandra Radović - Moj je život moja pjesma [Dobrotvorni singl]

Autor popmusic | 2 Jan, 2011
 
::Download::
::Download::

Karolina, Nina Badrić, Maya Sar, Aleksandra Radović - Moj je život moja pjesma [Premijera spota]

Autor popmusic | 28 Dec, 2010
Ove četiri muzičke dive su snimile dobrotvorni singl da pomognu ženama u borbi protiv raka grlića materice.
 
Obožavam ih <3 

Za mesec dana izlazi Karolinin novi album!

Autor popmusic | 21 Okt, 2010
Makedonska pop pevačica Karolina Gočeva se trenutno nalazi u žiži javnosti zbog slika koje je uradila za prvo Makedonsko izdanje magazina Playboy. Povodom ovog poteza dala je intervju za nedeljnik Story rekavši da su roditelji i prijatelji normalno reagovali jer im je objasnila da se neće slikati gola.
 
U intervjuu su se osvrnuli i na Karolininu muzičku karijeru. Na pitanje o novom albumu i koncertu u Beogradu, Karolina odgovara: "Novi album "Kap ispod neba" će već za mesec dana biti u prodaji, a koncert u Beogradu je moja želja i nadam se da ću ovim albumom ostvariti tu želju."

Karolina - Uspomene na tebe [Premijera spota]

Autor popmusic | 15 Apr, 2010

Karolina - Za godina dve [Premijera spota]

Autor popmusic | 31 Mar, 2010

Karolina - Uspomene na tebe [Nova pesma]

Autor popmusic | 1 Feb, 2010
 
::Download::
::Download::

OT Bend - Zaboravi (feat. Karolina) [Premijera spota]

Autor popmusic | 24 Okt, 2009

Karolina nije znala za golišave scene u spotu za pesmu "Zaboravi"

Autor popmusic | 23 Okt, 2009
U spotu se pojavljuje mnogo devojaka obnaženih grudi koje se zavodljivo uvijaju oko Vukašina, Nikole i Đorđa (OT Bend). Karolina za ove scene nije znala jer su snimane u njenom odsustvu pošto ona ne učestvuje u tim delovima spota. Kruže tračevi da je Karolina kada je videla spot poludela i tražila da se te scene izbace iz spota. A ona na sve to kaže: "Nisam tražila da se spot zabrani! Ko vam je to rekao? Te scene sam prvi put videla kada je spot završen. Istina, bila sam malo iznenađena scenama. Ali, to je šou-biznis. Spot je kontroverzan i to je bila poenta." Spot je sniman skoro 12 sati u hotelu Moskva, a režirao ga je Slavoljub Živanović Zli.
 

OT Bend - Zaboravi (feat. Karolina) [Reklama za spot]

Autor popmusic | 19 Okt, 2009

Karolina - Kraj (feat. Sky Wikluh) [Promo CD]

Autor popmusic | 4 Sep, 2009
 
::Download::
::Download::

Karolina - Kraj (feat. Sky Wikluh) [Premijera spota]

Autor popmusic | 9 Jul, 2009

Karolina - Kraj [Novi singl]

Autor popmusic | 27 Maj, 2009
 
::Download::
::Download::

Najslušaniji u 2008.

Autor popmusic | 5 Jan, 2009
Ovo NIJE zvanična top lista. Ovo je lista izvođača koje sam ja najviše slušao prošle godine! Ovo je top 20 lista i od svakog izvođača ću staviti po jednu pesmu na download, naravno to će biti pesma koju sam najviše slušao prošle godine. I krećemo... :)
 
#20 Amerie
Amerie 2008. godine nije izdavala ništa novo, ali je promenila izdavačku kuću i trenutno radi na novom albumu.
::Download::
::Download::
 
#19 Emina Jahović
 
Emina je prošle godine izdala maxi singl na engleskom pod nazivom "Exhale" i postigla dobar uspeh, ali svi i dalje čekamo njen novi album na srpskom, a sudeći po uspehu prve pesme koju je uradila u duetu sa Sašom Kovačevićem, album će biti pun pogodak.
 ::Download::
::Download::
 
#18 Danity Kane
 
Prošle godine iz grupe su otišle dve članice da bi radile na solo karijeri, ali ne gubite nadu. Grupa je počela sa produkcijom za novi album, što je inače već bilo dogovoreno još dok su Aubrey i D. Woods bile u grupi. A da li će grupa nastaviti sa radom u tročlanom sastavu ili će tražiti nove članice još se ne zna...
::Download::
::Download::
 
#17 Natasha Bedingfield
Natasha je uspela da postigne veoma veliki uspeh u Americi sa njenim poslednjim albumom, što je san skoro svih izvođača iz Velike Britanije. A na svom blogu napisala je da je počela sa radom na novom albumu.
::Download::
::Download::
 
#16 Lana Klingor
Napustila je E.T., snimila odličan album prvenac, imala nekoliko zapaženih pesama, nekoliko festivala... Ali sve pre 2008. godine i taman kad smo je zaboravili vraća se bolja nego ikad sa novom pesmom "Kvit". Ova pesma ujedno najavljuje i album koji bi uskoro trebao izaći.
::Download::
::Download::
 
#15 Lana
Snimila je odličan album, možda čak i najbolji u karijeri. Pesme su slušane i vrte se po radio stanicama...
::Download::
::Download::
 
#14 Mariah Carey
 
Mariah je prošle godine izdala album koji me nije oduševio jer je naspram prethodnog bezveze. Ipak u uši mi je ušlo nekoliko pesama kao što su "I Stay In Love" i "Bye Bye". Ona trenutno planira Brodwaysku priču o sebi, a želi da nju glumi Leona Lewis. Ukoliko Leona odbije ponudu Mariah ima rezerve. Razmatraju se još ponude Vanessi Hudgens, zvezdi serijala High School Musical i "domaćici" Evi Longoriji.
::Download::
::Download::
 
#13 The Veronicas
Ove devojke iz Australije imaju odlične pesme. Prošle godine su izdale odličan album, nekoliko singlova koji su postigli zapažen uspeh kako u Americi, tako i u Evropi. Uglavnom ih vrte po radio stanicama. Pevale su i na Božićnoj proslavi prošle godine sa Ashley Tisdale i bile u Miley Cyrus Show-u.
::Download::
::Download::
 
#12 Karolina
Makedonska pop princeza je prošle godine izdala album makedonske izvorne muzike i s njega skinula nekoliko singlova.Dva puta se pojavila u "Operaciji Trijumf" i dokazala da glasom može da parira čak i velikim svetskim zvezdama kao što je Christina Aguilera.
::Download::
::Download::
 
#11 Shayne Ward
 On je 2005. godine pobedio u X-Factoru i postigao zapažen uspeh u Britaniji. Poslednji album je izdao 2007. godine, dok je prošle izdao nekoliko singlova. Za ovu godinu u planu ima novi album.
::Download::
::Download::
 
#10 Sugababes
 Izdale su odličan album "Catfights & Spotlights" i još jednom pokupile konkurenciju.
::Download::
::Download::
 
#9 Jessica Simpson
Jessica je napravila veliki preokret u svojoj karijeri i prešla na country muziku. Meni se lično to ni malo ne sviđa, kao ni njen novi album. Verovatno ćete sada pitati šta ona radi u top 10. Pa, i dalje volim njene stare pop pesme.
::Download::
::Download::
 
#8 Vanessa Hudgens
Tako mlada, a radi punom parom. Vanessa je izdala album "Identified" koji nije postigao uspeh iz meni nepoznatih razloga, jer je meni album super. Ali ona se ne predaje, već radi na novom albumu i snima nove filmove, pošto se High School Musical serijal završio u velikom stilu.
::Download::
::Download::
 
#7 Mandy Moore
Njen poslednji album "Wild Hope" je skroz opušten i savršen za svaku priliku, te se odatle da zaključiti zašto je baš ona na 7. mestu moje top liste. 
::Download::
::Download::
 
#6 Elena Risteska
Po meni, najbolja makedonska pevačica sa odličnim pop/dance pesmama i još boljim baladama. Prošle godine je izdala svoj prvi album na srpskom jeziku i mislim da je suvišno da kažem da je album predobar...
::Download::
::Download::
 
#5 Girls Aloud
Najbolji Britanski girl band, a jedina pretnja su im Sugababes. Mnogo dobrih pesama na poslednja dva albuma. Iako su izašla u kratkom roku nisu me razočarale kao neki. 
::Download::
::Download::
 
#4 Ashlee Simpson
Devojka čiji album, zajedno sa albumom njene sestre, spada u najveća razoćarenja u 2008. godini, ali za njene starije pesme ne mogu reći ništa loše. Kruže tračevi da sprema novi album, ali sumnjam da će to biti uskoro jer se nedavno porodila, tako da kontam da ćemo se načekati...
::Download::
::download::
 
#3 Lindsay Lohan
Lindsay je navodno već snimila novi album i dala mu ime "Spirit In The Dark", a kada će taj album ugledati svetlost dana još niko ne zna. Mislim da ćemo se još načekati za taj album. Nema veze, nek se skonta prvo sa svojom glavom, a do tada ćemo slušati "Bossy"...
::Download::
::Download::
 
#2 Hilary Duff
Hilary jer prošle godine izdala "Best Of" album na brzinu, samo da se izvuče iz ugovora sa izdavačkom kućom koja promoviše samo neke izvođače. Uglavnom, potpisala je ugovor sa novom izdavačkom kućom i vredno radi na novom albumu.
::Download::
::Download::
 
#1 Britney Spears
Britney... Bilo bi suvišno da išta napišem... O njoj je već sve napisano.
::Download::
::Download::
 
Šta mislite o ovoj listi?

Moja top lista 14.07. - 20.07.2008.

Autor popmusic | 21 Jul, 2008

Opet je na prvom mestu Britney Spears, ali ovaj put sa pesmom "Piece Of Me", na drugom mestu se nalazi Bethany Joy Lenz (Haley iz "Tree Hill"-a), ako ste gledali ovu seriju sigurno znate i ovu pesmu, zove se "Halo" i mislim da ovu pesmu prvi put peva u drugoj sezoni serije. Karolina je na trećem mestu sa starijom pesmom "Znam koliko vredim", a na četvrtom Aloha From Hell sa pesmom "Don't Gimme That". Inače, ovu pesmu sam otkrio zbog vas, jer ste tražili da je stavim na blog i jako mi se sviđa sada. I na poslednjem mestu je Lana sa baladom "Otvori srce". Klik na ime pesme za download. Nadam se da će vam se svideti pesme!

1. Britney Spears - Piece Of Me.mp3 

2. Bethany Joy Lenz - Halo.mp3 

3. Karolina - Znam koliko vredim.mp3 

4. Aloha From Hell - Don't Gimme That.mp3 

5. Lana - Otvori srce.mp3 

Karolina - Live Collection - Novo

Autor popmusic | 9 Jun, 2008
 
::Download::
::Download::