Beyoncé o novom albumu "4"!

Autor popmusic | 16 Maj, 2011
  Beyoncé je otkrila ime novog albuma u intervjuu za Billboard magazin: "Gde god da pogledam, vidim da ga fanovi zovu '4'. Imala sam potpuno drugačije ime i koncept, ali vidim da se svima sviđa '4'. Mislim da je veoma lepo da pustim fanove da daju ime albumu. Svi mi imamo neki poseban broj u svom životu, a za mene je to 4. Na taj dan smo rođene i ja i moja majka, kao i mnogo mojih prijatelja. 4. aprila sam se udala."
   
  Kasnije je Jay-Z-jeva žena u Sonyju puštala novi album, ali ne samo to, prisutni su imali priliku i da vide novi spot za pesmu "Run The World (Girls)".
   
  Naime, prva pesma koja je puštena je nedavno procurela pod nazivom "Till The End Of Time". Beyoncé je za ovu pesmu bila inspirisana Fela Kutijem, koji je pionir afrobeat muzike i koji je inspirisao Jay-Z-ja da napiše Brodvejski mjuzikl pod imenom "Fela!".
   
  "Snimila sam više od 60 pesama, sve što sam ikada želela da probam sam i uradila. Prvo me je inspirisao Fela Kuti, nakon čega sam nekoliko dana radila sa bendom iz mjuzikla "Fela!"... Od njega sam naučila više o umetničkoj slobodi!"
   
  Još jedna pesma koja se nalazi na albumu je pesma o ženi slomljenog srca uz koju je Beyoncé i zaplakala, a tekst ide ovako: "I told you how you hurt me/I'm crying and deserted but you don't care/Nobody told me this is love/You're immune to all my pain/This is love but that's okay... But I care/I know you don't care too much/But I still care."
   
  Čućemo i pesmu u kojoj Beyoncé sempluje pesmu "Uuh Aah" (Boyz II Men). Ona je za JustJared rekla: "Boyz II Men su prvi koji su poveli Destiny's Child na turneju. Naučili su nas kako da se ophodimo prema predgrupi i nikada im to neću zaboraviti. To je bilo pre 15 godina. Vau, 15 godina! (smeje se) Stara sam!"
   
  Kada je album došao do kraja, usledila je i premijera spota za "Run The World (Girls)". Jedan od Beyoncéinih gostiju je rekao: "U jednu scenu dok Beyoncé igra ulazi lav, dok u drugoj drži dve velike hijene na lancu. Svi su se oduševili na dva dela spota. Prvo kada Beyoncé peva 'eff you' i podiže srenji prst. A u drugom delu je na kolenima, nagnuta unazad i piše po pesku. Ova scena mnogo podseća na onaj ples u pesku iz spota za pesmu "Baby Boy"."

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me