Melody Thornton priča o svom solo albumu!

Autor popmusic | 17 Feb, 2010
  Melody Thornton je spremna da priča o svemu osim o izlasku iz benda Pussycat Dolls, ali mislim da se može reći da se ona neće pojaviti na trećem PCD albumu, na kojem će nastupiti nova postava. Melody je za TheSource.com rekla šta od nje možemo očekivati: "Neću napustiti pop muziku koja je i proslavila PCD, ali ova muzika na kojoj radim je nešto što trenutno nije popularno. To su živi instrumenti sa uticajem '60-ih. Vokalno se divim Maraji Carey, odrasla sam uz Arethu Franklin i Jackson 5 tako da moj album neće ličiti na PCD. Fanovi znaju šta sam radila za Dollsice. Bila sam kao mala trubica u pozadini i pevala sve visoke note. Mislim da će me podržati. Ljudi koji vole Melody iz PCD žele da me čuju kako pevam. Stvarno pevam, a ne da mumlam u pozadini!"
   
   Znači da sada svaka Pussycat Doll radi na solo albumu: Nicole, Kimberly, Jessica i Carmit. Jedina mačkica koja izgleda ništa ne radi je Ashley.
  Da li ćete podržati Melody u solo karijeri? Ako vas zanima kako Melody zvuči acapella možete pogledati video ispod gde peva Christinin hit "Hurt" tokom jednog photoshoota.


1 Komentari & 0 Trekbekovi od "Melody Thornton priča o svom solo albumu!"

  brate....super peva,ali otisle mi usi

  Autor sasak 20 Feb 2010, 14:30
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me