Hilary Duff: "Želim da budem sudija u Američkom X-Factoru!"

Autor popmusic | 17 Apr, 2010
  Hilary Duff ne želi da porekne glasine da joj je ponuđena pozicija sudije u X-Factoru već kaže kako bi volela da se te priče i ostvare. Simon Cowell odlazi iz Američkog Idola sledećeg meseca (10. maj) da bi se koncentrisao na dovođenje hit TV showa X-Factor u Ameriku, a Hilary se spominje kao mogući član žirija. U intervjuu koji je u petak dala u emisiji "The Ellen Show" kod Ellen DeGeneres, "With Love" pevačica kaže da je čula tračeve, kao i da je spremna da se uključi u projekat. Kako kaže, jedina poteškoća bi joj bila da netalentovanim ljudima kaže da odustanu od svojih snova: "Sigurno je teško ocenjivati ljude dok stoje pred tobom!"
   

6 Komentari & 0 Trekbekovi od "Hilary Duff: "Želim da budem sudija u Američkom X-Factoru!""

  "Beauty & The Briefcase" Imaš ovde trejler: http://www.youtube.com/watch?v=RLwjl3GXPCM

  Autor Bobo 18 Apr 2010, 15:03

  Koji film??? Posle War, Inc. sam prestao da pratim njene filmove. Što se mene tiče, filmove ne mora da snima jer više volim njene pesme koliko god da ih miksuju :)

  Autor Vladimir 18 Apr 2010, 12:38

  Svakako će mi biti drago, ako bude u X-Factoru da se bar negde pojavljuje... Jako želim neki njen film ili novi album što bi bilo još bolje. Ali dobro film će danas valjda biti premijerno prikazan.

  Autor Bobo 18 Apr 2010, 11:20

  Pa jedino tako. Ipak je ona multimedijalna ličnost. Baš me je iznenadilo što su je pozvali.

  Autor Vladimir 17 Apr 2010, 22:02

  Ja ipak mislim da bi mogla... U X-Factoru se ne traže zavidne glasovne mogućnosti kao u Idolu, već se više gleda da li osoba ima neki 'zvezdani' X-Factor.
  A osim toga i Ellen je ove godine sudija u Idolu, a nema ni jednu dodirnu tačku sa muzikom, samo voli da je sluša kao i svi mi...

  Autor Bobo 17 Apr 2010, 20:16

  Mislim da ovde u Srbiji ne postoji veći fan Hilari Daf od mene, ali ja sam svestan šta ona zna a šta ne i smatram da nije kompetentna da bude sudija u takmičenju pevanja, jer se ne može pohvaliti zavidnim vokalnim mogućnostima.

  Autor Vladimir 17 Apr 2010, 19:39
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me