Emina Jahović postaje glumica!

Autor popmusic | 9 Apr, 2010
    Emina Jahović dobila je glavnu žensku ulogu turskoj u seriji "Poljana lala", čije će emitovanje početi na jesen. "Još uvek nije sve finalizirano, ali odlučila sam se, ako sve bude kako treba, da zaigram u seriji 'Poljana lala' koja će se emitovati na najgledanijoj komercijalnoj televiziji 'Show TV'. Ovo će biti veliki izazov za mene, kome se veoma radujem", kaže Emina.
    Otkrila je i neke detalje o ulozi koju će tumačiti: "Reč je o glavnoj ženskoj ulozi. Glumiću devojku Lalu koja se nalazi na velikom životnom testu. Neću vam otkriti o čemu se radi jer imam informacije da će se serija paralelno emitovati i kod nas, što me dodatno inspiriše da moj lik i glumu uradim najbolje što umem".

    "Prvih pet epizoda snimaće se u popularnom letovalištu Bodrumu, a zatim na raznim lokacijama u Turskoj. Imala sam prilike da kao mlađa glumim u pozorišnim predstavama. Tako da mi to nije strano, ali ništa ne prepuštam slučaju. Od sledećeg meseca ću krenuti na časove glume", kaže Emina kojoj je gluma, osim muzike, velika ljubav. 

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me