Rihanna oborila novi rekord na Billboardu!

Autor popmusic | 5 Mar, 2010
  Rihanna je ove nedelje zaradila svoj treći top 10 singl sa albuma "Rated R" sa kontroverznom pesmom "Rude Boy" koja je skočila sa 28. mesta na broj 8. Ovo je onda Rihannin 14. top 10 singl u Americi, što je čini ženskim izvođačem sa najviše top 10 singlova od 2000. godine. Beyoncé je sada iza nje, a razlika je samo jedna pesma. Ali će Beyoncé verovatno imati još jedan top 10 hit kada izađe "Telephone" njen duet sa Lady GaGom.
   
  The Black Eyed Peas je sa "Imma Be" i dalje na prvom mestu. Ke$hin hit "TiK ToK" sada pao sa 2. na 4. mesto, dok se njen drugi singl "Blah Blah Blah" i dalje nalazi na #11, na korak ispred pesme "Telephone" koju izvode Lady GaGa i Beyoncé. U međuvremenu se zvezde Američkog idola Adam Lambert i Kris Allen i dalje polako penju na listi i sada je Krisov singl "Live Like We're Dying" na #18, a Adamova balada "Whataya Want From Me" na 24. mestu.

2 Komentari & 0 Trekbekovi od "Rihanna oborila novi rekord na Billboardu!"

  Rude Boy je extra pesma! Drago mi je sto je dozivela uspeh na top listama. U pravu si sto se tice KeShe: mislim, kritikuju Britney i njen pop i njen glas, a Kesha je strasna, kao "originalna, extra,..." Nema veze sa pevanjem. Ona jednostavno ne sme da govori o Britney i njenom plejbeku, devojka se juce pojavila na sceni, a Britney je tu 11 godina! Ne moze ona nikog da osudjuje!
  A sto se GaGe tice, super je ona, ali "Bad Romance" je smorila...nula u odnosu na "Poker face"

  Autor Dusan 07 Mar 2010, 13:43

  Rude boy #1 in australia! :D
  na itunes top 100 u americi #2 kao i u UK :D nadam se da moze do #1, zasluzila je
  ove nedelje je singl na united world chartu skocio sa #17 na #3, mislim da mozda ove nedelje ide na prvo mesto :)
  tik tok i bad romance su smorile vise, nzm ko ih kupuje :/
  kesha ne zna da peva... a kod gage me nervira sto svakoga porede sa njom.. kao da je ona unikat... obicna, bleda kopija madonne i one pevaciuce murphy (nzm kako bese ime)... sto ne snimi neku baladu, kao rihanna unfaithful, russian roulette, take a bow ili kao britney everytime, out from under? to su najlepse pesme od Riri i Brit...

  Autor dusan 07 Mar 2010, 13:13
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me