Robin Antin želi Fergie na novom PCD albumu!

Autor popmusic | 29 Dec, 2009
  Ko god je rekao da vam treba izvođač pre nego što ćete napraviti album očigledno nije upoznao Robin Antin. Kreatorka PCD brenda već radina trećem albumu grupe iako nove članice još nisu izabrane. I ne samo to, Robin želi da se na'novom i svežem' PCD albumu nađu i Fergie i Snoop Dogg. Robin je za MTV News rekla: "Što se žena tiče, volela bih saradnju sa Fergie. Oduvek sam želela nju na albumu. Nikada se ne zna, možda se i Snoop opet vrati. Nekoliko pesama na kojima sada radiom su neverovatne! Zabavne i definitivno imaju cool i jedinstven zvuk. Definitivno nešto novo i sveže. Sigurno će se svima svideti!"
   
  Samo da razmislim... Album će biti nov i svež iako će se na njemu pojaviti i Snoop Dogg koji se pojavio na oba njihova albuma? Svež koliko i bela Milka u mom frižideru kojoj je istekao rok trajanja (inače, tu Milku nikada neću prežaliti). Ali da se vratim na temu, umesto da gubi vreme tražeći nove članice mogla je jednostavno da ukombinuje Girlicious i PCD i tako ubije dve muve jednim udarcem!

2 Komentari & 0 Trekbekovi od "Robin Antin želi Fergie na novom PCD albumu!"

  hahahah dobro ti ovo poredjenje sa milkom loooooooooooooool
  i ja volim dollsice, drugi album je bio cool ali nista posebno.. trebaju da nastave sa pesmama poput buttons i don't cha, ali i mocnih balada kao sto su stickwitu i hush hush :D ne znam sta ce im ovaj snoop dogg, bolje da angazuju rihannu, britney spears, ili fergie vec... mislim da bi pesma sa jednom od njih tri napravila boom na pop sceni :D

  Autor dusan 29 Dec 2009, 17:20

  Veliki sam fan Pussycat Dolls i zao mi je sto se raspadaju...Jedva cekam novi album, a ideja sa Fergie je super!

  Autor Dusan 29 Dec 2009, 16:10
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me