Kelly Clarkson: "Nisam kopirala Beyoncé!"

Autor popmusic | 28 Jul, 2009
  Kelly Clarkson je optužena da je odrala Beyoncéin hit "Halo" za svoj nadolazeći singl "Already Gone". "I Do Not Hook Up" pevačica je objasnila da je sličnost između pesama proizašla iz toga što su obe pevačice radile sa istim producentom, Ryanom Tedderom iz OneRepublica. 
  Kelly je rekla: "Ryan i ja smo se videli u izdavačkoj kući pre nego što je on radio sa ikim drugim. Napisali smo šest pesama zajedno, a od tih šest pet je završilo na albumu. Tada je sve bilo super i nisam nikada čula za pesmu koja se zove "Halo". Njen album je izašao kada je moj bio na štampanju."
   
  Na sve ovo Kelly dodaje: "Niko nije pomislio 'Čoveče Ryan je dao i jednoj i drugoj istu pesmu',ne! Naravno da će svi odmah reći da sam ja ukrala pesmu! Nazvala sam Ryana i rekla: 'Ne razumem. Zašto bi to uradio?'"
  Bivša zvezda Američkog Idola tvrdi da se borila i borila da ova pesma ne izađe kao singl ali joj izdavačka kuća nije izašla u susret. "Na kraju pesmu objavljuju bez mog pristanka. Bezveze, ali to je jedna od onih stvari koje ne mogu da kontrolišem. Već sam napravila album. Sada već izdavačka kuća može da radi šta hoće s njim... Usrana situacija, ali sada znam i učim na greškama."

2 Komentari & 0 Trekbekovi od "Kelly Clarkson: "Nisam kopirala Beyoncé!""

  http://community.livejournal.com/ohnotheydidnt/34017254.html

  procitajte ovo, zanimljivo zar ne!

  Autor armagedon 29 Jul 2009, 20:50

  already gone je mnogo bolja od halo(bolje i mocniji glas, lepsi text), tako da mi uopste nije zao sto je kelly snimila tu pesmu, plus je pre beyonce radila pesmu s ryanom tedderom.. a halo je prvo ponudjena leoni lewis pa ju je odbila, i pesma je otisla u ruke beyonce...

  Autor dusan 29 Jul 2009, 02:07
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me