P!nk žali što je za turneju izabrala temu cirkusa!

Autor popmusic | 29 Apr, 2009

  P!nk kaže da ne bi izabrala temu cirkusa za svoju predstojeću turneju da je znala da neki njeni pop rivali imaju slične planove. Pevačica kreće na turneju na leto sa novim albumom "Funhouse" i tema turneje je privukla pažnju zbog trenutne "Circus" turneje Britney Spears. P!nk je za AP rekla: "Da sam znala da će određeni ljudi bazirati svoju turneju na cirkusu, ja bih otišla u drugom pravcu. Ja sam šest mesec i pre došla na tu ideju i nisam znala da je to sada postao neki trend." P!nk je i članica organizacije za zaštitu životinjskih prava PETA te je svojevremeno izjavila da će napasti Britney bude li ostvarila planove i koristila slonove na live nastupima.

   


7 Komentari & 0 Trekbekovi od "P!nk žali što je za turneju izabrala temu cirkusa!"

  Brit je najbolja!!!!!!!Pink je za nju
  real shit!!!!

  Autor JennY 01 Jul 2009, 19:41

  u prawu si jeco !!!!!!!!!!!!!! :)))))))))

  Autor lazar 03 Maj 2009, 12:30

  da se ne svadjamo...i Britney i P!nk su extra!!!!

  Autor Jeca 03 Maj 2009, 00:06

  Naravno da će većinu pesama pevati na playback kada neprestano igra i ima zahtevne koreografije...I Pink bi to sigurno radila,kad bi znala tako da igra...
  Inače,njih dve su mi,pored Kelly Clarkson,omiljene pevačice!

  Autor Tamara 01 Maj 2009, 23:11

  dobro, nije fer sto je rekla da ce je napasti, ali ako ih poredimo po pevackim kvalitetima britney je nula za pink... za razliku od nje pink ne mora da nasnima pesme za turneju pa da na koncertima kao 'peva' uzivo, jer pink zna da peva i svaka joj cast! a britney ne bih nikada otisao da gledam jer mogu da slusam njene pesme i kod kuce na playback..:P i lepo od pink sto je i članica organizacije za zaštitu životinjskih prava PETA..:)))

  Autor Dusan 30 Apr 2009, 22:34

  hahahahaha....slazem se s tobom Lazare...dobro,necu je ubiti,ali glupo je sto tako prica...pa sta ako ce Britney na turneji koristiti slonove...nece se izivljavati na njima...oni ce samo biti tu da joj upotpune scenu :)))

  Autor Jeca 29 Apr 2009, 21:25

  ma shta ona misli ce da napadne britney seljanka!!!!!ako ona napadne britney ja je ubijem!!!!

  Autor lazar 29 Apr 2009, 12:07
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me