Moja top lista 14.07. - 20.07.2008.

Autor popmusic | 21 Jul, 2008

Opet je na prvom mestu Britney Spears, ali ovaj put sa pesmom "Piece Of Me", na drugom mestu se nalazi Bethany Joy Lenz (Haley iz "Tree Hill"-a), ako ste gledali ovu seriju sigurno znate i ovu pesmu, zove se "Halo" i mislim da ovu pesmu prvi put peva u drugoj sezoni serije. Karolina je na trećem mestu sa starijom pesmom "Znam koliko vredim", a na četvrtom Aloha From Hell sa pesmom "Don't Gimme That". Inače, ovu pesmu sam otkrio zbog vas, jer ste tražili da je stavim na blog i jako mi se sviđa sada. I na poslednjem mestu je Lana sa baladom "Otvori srce". Klik na ime pesme za download. Nadam se da će vam se svideti pesme!

1. Britney Spears - Piece Of Me.mp3 

2. Bethany Joy Lenz - Halo.mp3 

3. Karolina - Znam koliko vredim.mp3 

4. Aloha From Hell - Don't Gimme That.mp3 

5. Lana - Otvori srce.mp3 

Moja top lista 07.07. - 13.07.2008.

Autor popmusic | 14 Jul, 2008
Ove nedelje sam najviše slušao princezu popa Britney Spears i pesmu "Gimme More", jedan od najvećih hitova 2007. godine. Na drugom mestu je Lindsay Lohan sa "Bossy", a posle nje Betty Boop naša girl pop/rock grupa iz Zrenjanina. One su ove godine učestvovale na festivalu "Sunčane skale" sa pesmom "Dobar dan" i upravo s njom pobedile na večeri "Novih zvezda" i baš ta pesma mi se nalazi na trećem mestu. Na četvrtom opet Britney ali sa pesmom koju je posvetila Kevinu, "Why Should I Be Sad". I poslednja na listi je Raven-Symone sa pesmom "Double Dutch Bus" koju jednostavno ne mogu da izbacim iz glave otkad sam je prvi put čuo. Poslušajte ove pesme i javite šta mislite... Za download klik na ime pesme.
 
 
 
 
 
 
 
 

Moja top lista - 30.06. - 06.07.2008.

Autor popmusic | 7 Jul, 2008

Ove nedelje sam malo više slušao domaću muziku. Zato se na listi nalazi tri domaća imena i jedno strano... Vanessa Hudgens je zadržala prvo mesto od prošle nedelje, ali sa drugom pesmom koja se nalazi na njenom istoimenom albumu "Identified". Drugo mesto pripada grupi Funky G, koji su me oduševili pesmom "Veštica iz Srbije" u duetu sa makedonskim pevačem Vrčkom. U ovoj pesmi su izgubili malo onaj turbo-folk prizvuk sa prethodnog albuma i zato mi se pesma sviđa više od tog albuma. Na trećem mestu se nalazi Tamara Todevska sa pesmom "A što ako", na četvrtom bivša pevačica hrvatske grupe E.T., Vanna sa predobrom baladom "Na otkucaj" sa njenog poslednjeg albuma. I na petom mestu je opet Tamara Todevska sa pesmom "Nemirna". Poslušajte ove pesme i javite šta mislite. Za download klik na ime pesme! Uživajte!

 

1. Vanessa Hudgens - Identified.mp3 

 

2. Funky G - Veštica iz Srbije (feat. Vrčak).mp3 

3. Tamara Todevska - A što ako.mp3 

4. Vanna - Na otkucaj.mp3 

5. Tamara Todevska - Nemirna.mp3 

Moja top lista - 23.06 - 29.06.2008.

Autor popmusic | 30 Jun, 2008
Još jednoj nedelji je došao kraj i evo liste pesama koje sam ja najviše slušao prošle nedelje. Na listi nije ostala ni jedna pesma od prošle nedelje...
Prva dva mesta zauzela je Vanessa Hudgens sa dve pesme koje se nalaze na njenom najnovijem albumu "Identified", koji zvanično izlazi sutra, a te pesme su "Vulnerable" i "Commited"... Treće mesto zauzela je pevačica iz Holandije, Elize sa odličnom pop-dance pesmom, koju jednostavno možete staviti na repeat i neće vas smoriti sigurno, "Lovesick". Na četvrtom mestu je Goca Tržan sa pesmom "Kad je bal nek' je bal" sa njenog najnovijeg albuma "Plavi ram". Hrvatski pevač Saša Lozar je zauzeo peto mesto sa odličnom pop baladom "Najljepša si bila". Svakako poslušajte ove pesme, a za download kliknite na ime pesme! Uživajte!!!
 
 
 
 
 
Komentari su uvek dobrodošli :) 
 

Moje top lista - 16.06 - 22.06.2008.

Autor popmusic | 23 Jun, 2008
Ovo su pesme koje sam ja najviše slušao prošle nedelje... Sada ću svake nedelje da stavljam top listu sa mojim najslušanijim pesmama... A te pesme ću da stavim i na download. Ovu i još neke moje top liste kao i šta trenutno slušam možete videti na mom last.fm profilu.
Top 5 pesama:
 
 
 
 
 
 
«Prethodni   1 2 3 4