Rihanna je stigla do #1 na Top 100 listi!

Autor popmusic | 18 Mar, 2010
Rihanna je sa prvog mesta skinula Taia Cruza i dobilla svoj šesti singl #1 na Billboard Hot 100 top listi sa pesmom "Rude Boy". Ovo je Rihannu dovelona vrh još jedne top liste i to liste ženskih izvođača sa najviše #1 hitova od 2000. godine, a sve to je uspela za samo četiri godine. U početku "rated R" ere nije joj se dobro pisalo, a sada se definitivno može reći da je album uspešan. Iako nije prodala neki veliki broj albuma, dva top 10 singla i singl na 1. mestu je veoma dobar uspeh.
 
Cela frka oko Lady GaGinog i Beyoncinog spota za pesmu "Telephone" nije nešto posebno pomogla prodaji singla i pesma je uspela da skoči samo sa 11. na 9. mesto. Ipak je i ovaj mali pomak pomogao da se Beyoncé izjednači sa Rihannom na listi ženskih izvođača sa najviše Top 10 singlova od 2000. godine i sada obe imaju po 14.

Rihanna oborila novi rekord na Billboardu!

Autor popmusic | 5 Mar, 2010
Rihanna je ove nedelje zaradila svoj treći top 10 singl sa albuma "Rated R" sa kontroverznom pesmom "Rude Boy" koja je skočila sa 28. mesta na broj 8. Ovo je onda Rihannin 14. top 10 singl u Americi, što je čini ženskim izvođačem sa najviše top 10 singlova od 2000. godine. Beyoncé je sada iza nje, a razlika je samo jedna pesma. Ali će Beyoncé verovatno imati još jedan top 10 hit kada izađe "Telephone" njen duet sa Lady GaGom.
 
The Black Eyed Peas je sa "Imma Be" i dalje na prvom mestu. Ke$hin hit "TiK ToK" sada pao sa 2. na 4. mesto, dok se njen drugi singl "Blah Blah Blah" i dalje nalazi na #11, na korak ispred pesme "Telephone" koju izvode Lady GaGa i Beyoncé. U međuvremenu se zvezde Američkog idola Adam Lambert i Kris Allen i dalje polako penju na listi i sada je Krisov singl "Live Like We're Dying" na #18, a Adamova balada "Whataya Want From Me" na 24. mestu.

Rihanna - Goodbye [Nova pesma]

Autor popmusic | 28 Feb, 2010
 
::Download::
::Download::

Rihanna - Tip Pon Toe [Nova pesma]

Autor popmusic | 15 Feb, 2010
 
::Download::
::Download::

Rihanna - Redemption Song [Pesma za pomoć Haitiju - uživo kod Opre]

Autor popmusic | 22 Jan, 2010
 
::Download::
::Download::

Rihanna - Premijera spota za "Rude Boy" se očekuje uskoro!

Autor popmusic | 18 Jan, 2010
Rihannin zvanični italijanski sajt RihannaItalia.com javlja da će Rihannin drugi internacionalni singl biti "Rude Boy", a ne "Hard" (koji je objavljen samo u zemljama u kojima se priča engleski - Amerika, Kanada, Engleska, Irska, Australija i Novi Zeland gde će "Rude Boy" biti treći singl). Pesma će na radio stanice biti poslata početkom februara, a do tada će spot već izaći!
 
 

5 razloga zašto slušati Rihannin "Rated R"

Autor popmusic | 16 Jan, 2010

Rihanna [2 spota - download]

Autor popmusic | 30 Dec, 2009
Klik na sliku za download:
 
Russian Roulette
 
 
Wait Your Turn
 

Rihannin drugi Evropski singl je...

Autor popmusic | 25 Dec, 2009
Zvanično je potvrđeno da će Rihannin drugi singl za Evropu biti pesma "Rude Boy", a izaći će u februaru. Ovaj singl prati top 10 hit "Russian Roulette".Pretpostavlja se da će treći Evropski singl biti "Hard".
 

Rihanna - Hard (feat. Young Jeezy) [Premijera spota]

Autor popmusic | 24 Dec, 2009

Rihanna [Slike iz GQ magazina]

Autor popmusic | 20 Dec, 2009
 
 
 
 

Rihanna ove nedelje počinje sa snimanjem novog spota!

Autor popmusic | 3 Dec, 2009
Nije ni mesec dana prošlo otkako joj je izašao album, a ona već priprema treći spot sa "Rated R"-a i to za pesmu "Hard". Rihanna će ovaj spot snimati u narednih nekoliko dana pre nego što ode u New York.
 

Novi baner - Rihanna [Pevačica meseca, decembar 2009.]

Autor popmusic | 1 Dec, 2009
 
 
Rihanna je rođena 20. februara 1988. godine na Barbadosu. U svojoj šesnaestoj godini preselila se u Ameriku da bi probala da pokrene muzičku karijeru i ubrzo je potpisala ugovor sa izdavačkom kućom Def Jam Recordings. 2005. godine je objavila svoj debi album "Music Of The Sun" sa kojeg je skinut hit singl "Pon de Replay". I nije prošlo ni godinu dana, a Rihanna je izdala još jedan album "A Girl Like Me" (2006.) koji joj je doneo njen prvi #1 hit u Americi "SOS". Sa drugog albuma imala je i uspešne singlove "Unfaithful" i "Break It Off". 2007. godine je izdala svoj treći i najuspešniji album "Good Girl Gone Bad". Sa ovog albuma je skinuto tri #1 u Americi i "Don't Stop The Music" kao worldwide hit! GGGB joj je doneo čak devet nominacija za Gremi. I stižemo i do novog albuma "Rated R". Album je izašao 23. novembra. Ovo je Rihannin prvi album koji dolazi sa nalepnicom "Parental Advisory".

Rezultati glasanja za izvođača meseca decembra!

Autor popmusic | 1 Dec, 2009
Rihanna 44%
Lady GaGa 37%
Adam Lambert 8%
Leona Lewis 7%
OneRepublic 2%
P!nk 2%
Glasove nisu dobili: Cheryl Cole, Amerie, Carrie Underwood, JLS i Kris Allen.
 
I ovog meseca sam ovako neke rezultate očekivao, samo nisam bio siguran da li će pobediti GaGa ili RiRi. Kroz celu nedelju su se njih dve borile tj. njihovi fanovi, ali su Rihannini na kraju uspeli da izvuku glasove u svoju korist! Žao mi je što neki nisu dobili glasova, najviše Cheryl Cole i JLS, a Amerie bi sledećim albumom mogla da uradi nešto bolje jer ona to može. Carrie i Kris imaju OK albume, ali ništa posebno.
 
P.S. Baner će biti postavljen u toku dana!

Glasanje za izvođača meseca!

Autor popmusic | 30 Nov, 2009
Vaše glasove za izvođača meseca decembra ostavite u komentarima na ovom članku.
 
Cheryl Cole
"I realize some days I can be sweet and some I'm sour, but I can't help drink you up 'cause you're my happy hour." - Happy Hour
 
Amerie
"I bet you must be thinkin' that you got me stuck, drinking all your words down..." - Dangerous
 
Leona Lewis
"Never thought I'd fall so hard. I'm putting back together my heart, it's broken." - Broken
 
Carrie Underwood
"You rescued me, saved my life. Just in time! Saw past all my issues and scars and made me try." - Quitter
 
JLS
"And tomorrow you’re gone, and we’re just a song I’m singin alone." - Only Tonight
 
OneRepublic
"When you’re happy like a fool, let it take you over. When everything is out, you gotta take it in" - Good Life
 
Rihanna
"Where I'm going, I don't need my brakes. Can't wait to see your face when your front windows break and I come crashing through." - Fire Bomb
 
Kris Allen
"I turn my head and I look away, but I can't control my eyes around you." - Alright With Me
 
Lady GaGa
 "You shoulda made some plans with me, you knew that I was free. And now you won't stop calling me! I'm kinda busy." - Telephone
 
Adam Lambert
"There might have been a time when I would let you step away, I wouldn’t even try but I think you could save my life." - Whataya Want From Me

Rihannin novi album "Rated R" će loše proći!

Autor popmusic | 25 Nov, 2009
Izgleda da se Rihannina agresivna promocija novog albuma "Rated R" uopšte nije isplatila jer će RiRi u prvoj nedelji prodati samo oko 162.000 primeraka novog albuma, predviđaju na Billboardu. A što je još gore, album se preko neta mogao kupiti za samo 3.99$ sve do juče kada je cena spuštena na samo 99 centi!

Rihannu će najverovatnije na listi pobiti Susan Boyle, Lady GaGa, Adam Lambert i verovatno Shakira. Ovo je skroz neočekivano. Ja još nisam odlučio da li mi se album sviđa, ali sam očekivao da album ima dobru prodaju samo na osnovu onolike promocije. Ovo još jednom dokazuje da je Rihanna samo singl izvođač, ali opet ni njeni singlovi "Hard" i "Russian Roulette" ne prolaze baš tako dobro s obzirom da je ona u pitanju. A kada se singlovi loše prodaju to se automatski odražava i na prodaju albuma!
Ako Rihanna uskoro ne popravi svoju muzičku karijeru mogla bi završiti poput Lindsay Lohan koja se trenutno spominje samo zbog odeće koju je obukla i skandala.

Rihanna - Hole In My Head (feat. Justin Timberlake) [Bonus pesma]

Autor popmusic | 23 Nov, 2009
"Hole In My Head" je bonus pesma sa Rihanninog novog albuma "Rated R" i na njoj sarađuje sa Justinom Timberlakeom.
 
 
::Download::
::Download::

Rihanna - Rated R [Novi album]

Autor popmusic | 14 Nov, 2009
 
1. Mad House.mp3
2. Wait Your Turn.mp3
3. Hard (feat. Young Jeezy).mp3
4. Stupid In Love.mp3
5. Rockstar 101 (feat. Slash).mp3
6. Russian Roulette.mp3
7. Fir Bomb.mp3
8. Rude Boy.mp3
9. Ohotographs.mp3
10. G4L.mp3
11. Te Amo.mp3
12. Cold Case Love.mp3
13. The Last Song.mp3
 
::Download::
::Download::

Rihanna - Hard (feat. Young Jeezy) [Promo CD]

Autor popmusic | 12 Nov, 2009
 
::Download::
::Download::

Rihanna - Hard [Zvanični cover singla]

Autor popmusic | 11 Nov, 2009