PopMusic Blog Top 20 lista!

Autor popmusic | 31 Avg, 2010
  Evo odlučio sam da zajedno pravimo top listu ovog bloga. Ovo neće biti kao do sada jer ćete ovoga puta vi glasati, a ja jednom nedeljno objavljivati rezultate vašeg glasanja.
   
  Ja sam sada stavio izbor od 25 20 pesama za koje možete glasati, ali sam omogućio i vama da dajete predloge za listu. Ove pesme nisam posebno birao jer nisam mogao da se odlučim šta da stavim pa sam stavljao pesme koje imaju spotove.
   
  Za predloge ne postoje nikakva pravila. Možete da predlažete pesme koje su singlovi, neobjavljene, sa albuma, bonus pesme... Znači bilo koji izvođač kojeg podržavam na ovom blogu, a da pesma nije sa nekog od starih albuma, tj. da je sa nekog aktuelnog albuma ili u slučaju da je neka od neobjavljenih, da ne bude starija od godinu dana.
   
  Kada glasate, ne morate glasati samo za jednu pesmu već imate mogućnost da glasate za više pesama odjednom. 
   
  Svaki dan ću u neki nasumično izabran članak staviti link sa nazivom PopMusic Blog Top 20 preko kojeg možete doći do ankete. 
   
  Glasajte OVDE!
   
  Nadam se da vam se sviđa ova ideja! :) 
   
  P.S. Mislim da sam sve objasnio, ukoliko vam nešto nije jasno pitajte u komentarima na ovom članku!
   
  UPDATE:
  Izgleda da nešto nije u redu sa ovom anketom, ali ću ostaviti još koji dan da vidim šta je. Ne mogu da uđem na reztultate preko linka koji su mi poslali. :-/
   
  UPDATE 2:
  Uspeo sam da nađem novi sajt za pravljenje anketa i sada mogu da vidim rezultate i sve je OK! Na ovoj anketi ne možete da predlažete pesme za narednu top listu pa sada predlažite u komentarima.
   
  UPDATE 3:
  Pošto na ovim anketama može da se stavi izbor od najviše 20 odgovora. Svake nedelje ću sa liste izbaciti 3 pesme koje su dobile najmanje glasova i ubaciti tri koje su najviše predlagane za listu. 
   

5 Komentari & 0 Trekbekovi od "PopMusic Blog Top 20 lista!"

  Ova varijanta sa tri top liste je skroz super ideja :)

  Autor Djodjo 01 Sep 2010, 00:35

  feminnem - freak

  Autor feminnemka 31 Avg 2010, 23:41

  b.o.b. - airplanes - predlog

  Autor Milos 31 Avg 2010, 16:57

  Za sada ću ostaviti ovako anketu, jer ja smatram da je ok da se bore domaći protiv stranih izvođača, kao npr. na MTV Adria Top 20.

  Otkako sam pročitao ovaj tvoj komentar razmišljao sam i mislim da bi bilo ok da u budućnosti napravim tri top liste, od kojih će jedna biti domaća, jedna strana i jedna koja objedinjuje ove dve, tj. top lista ovog bloga, jer se ni blog ne bazira samo na domaćoj ili stranoj muzici.

  Autor Bobo 31 Avg 2010, 14:29

  Predlog: nemoj mesati domace i strane pesme :) napravi posebne ankete :)

  Autor Djodjo 31 Avg 2010, 13:12
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me