Alicia Keys - The Element Of Freedom [Novi album]

Autor popmusic | 24 Jan, 2010
    1. The Element Of Freedom (Intro).mp3
    2. Love Is Blind.mp3
    3. Doesn't Mean Anything.mp3
    4. Try Sleeping With A Broken Heart.mp3
    5. Wait Til' You See My Smile.mp3
    6. That's How Strong My Love Is.mp3
    7. Un-Thinkable (I'm Ready) (feat. Drake).mp3
    8. Love Is My Disease.mp3
    9. Like The Sea.mp3
    10. Put It In A Love Song (feat. Beyoncé).mp3
    11. This Bed.mp3
    12. Distance And Time.mp3
    13. How It Feels To Fly.mp3
    14. Empire State Of Mind (Part II) Broken Down.mp3

4 Komentari & 0 Trekbekovi od "Alicia Keys - The Element Of Freedom [Novi album]"

    dobar album.

    Autor xx 27 Jan 2010, 19:57


    Autor --Kaya 25 Jan 2010, 21:07

    odlican album!htjela bih da kazem za novi forum koji je tek poceo sa radom i nema mnogo registrujte se,uskoro ce biti vise tema...

    Autor Mica 25 Jan 2010, 20:59

    prelep je labum

    Autor --Kaya 24 Jan 2010, 22:06
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me