Artist of the Month GLASANJE!

Autor popmusic | 25 Okt, 2008

Glasjte u komentarima. Za izvođača meseca novembra možete birati između:

 Girls Aloud ("Out Of Control" album izlazi 10. novembra)

 

Christina Aguilera ("Keeps Gettin' Better - A Decade Of Hits" 11. nov.)

 

Dido ("Safe Trip Home" 17. nov.)

 

Beyoncé ("I Am... Sasha Fierce" 18. nov.)

 

Kanye West ("808s & Heartbreak" 25. nov.)

 

Girls Aloud - She - Nova pesma

Autor popmusic | 23 Okt, 2008
 
::Download::
::Download::

Moja top lista 29.09. - 05.10.2008.

Autor popmusic | 6 Okt, 2008

Drugu nedelju za redom Britney Spears je na prvom mestu sa pesmom "Womanizer". Na drugom je Hilary Duff sa novim singlom "Reach Out" koji je konačno procureo u originalnoj verziji. Na trećem je super mashup dva Britneyna hita "Toxic Womanizer (Flashlight Mix)". Iza nje je najpopularnija pesma sa ovogodišnje Beovizije "Beli jablan", ali španska verzija koja se zove "Quiero". I na poslednjem mestu najnoviji singl Girls Aloud "The Promise".

 

1. Britney Spears - Womanizer.mp3

2. Hilary Duff - Reach Out.mp3

3. Britney Spears - Toxic Womanizer (Flashlight Mix).mp3

4. Aleksa Jelić - Quiero (feat. Ana Štajdohar).mp3

*Link je popravljen*

5. Girls Aloud - The Promise.mp3

 

Girls Aloud - The Promise - Novi singl

Autor popmusic | 1 Okt, 2008
 
::Download::
::Download::
 
Za pevačicu meseca ste izabrali P!nk. Njene singlove ću staviti sutra ili večeras jer danas nemam vremena. 

Girls Aloud otkrivaju detalje u vezi novog albuma

Autor popmusic | 14 Sep, 2008

Detalji o novom materijalu grupe Girls Aloud su otkriveni. Bend izdaje pesmu "The Promise" 27. oktobra kao prvi singl sa nadolazećeg albuma. Očekuje se da će album izaći u novembru, ako se nešto ne promeni jer se datumi izlazaka albuma stalno menjaju. Radio 1 će premijerno pustiti ovu pesmu u nedelju. Grupa je nedavno demantovala tračeve da traže novu članicu preko TV reality showa.

 

Novi album Girls Aloud u novembru!

Autor popmusic | 16 Avg, 2008

Prema izveštajima, novi, peti album britanske pop grupe Girls Aluod bi trebao izaći već u novembru. Iako su zauzete sa turnejom, Girls Aloud nalaze vremena i za snimanje novog albuma koji prati prethodni "Tangled Up", koji je izašao pred kraj 2007. godine. The Sun javlja da će grupa prvi singl sa ovog albuma izdati u oktobru, dok će album izaći mesec dana nakon toga. Izvor je za novine rekao: "Devojke su veoma uzbuđene zbog ovog albuma. Misle da im je to najbolji album u karijeri. Prethodni je bio najuspešniji i to im je najverovatnije dalo snagu da tako brzo snime novi. Ovaj album su snimale duže nego bilo koji ranije, jer žele da bude savršen."

 

Girls Aloud - Sexy! No, No, No

Autor popmusic | 12 Okt, 2007

Grupa Girls Aloud se sastoji od 5 devojaka: Cheryl Cole, Nadine Coyle, Sarah Carding, Nicola Roberts i Kimberley Walsh. Postale su jedna od najpopularnijih British pop grupa u poslednjoj deceniji.  Imale su 16 Top 10 singlova (uključujući tri #1), 4 platinasta albuma i preko 4.6 miliona prodatih ploča samo u Britaniji. Njihov produkcijski tim Xenomania je veoma poznat po prihvatanju različitih žanrova, a najviše elektronska, house, power pop i dance. Muzika Girlas Aloud ima elemente '80-ih ("No Good Advice" i "Jump"), '60-ih ("Love Machine") sve do futurističkih pesama kakve su "The Show" i "Sexy! No, No, No". Girls Aloud drže rekord u vremenu između formiranja grupe i stizanja na prvo mesto UK charts (sa platinastim singlom "Sound Of The Underground").

 girls aloud

 Official Site

Download Girls Aloud - Sexy! No, No, No Pre nego što skinete pesmu možete je preslušati! 

«Prethodni   1 2