POPmusic NEWS - obaveštenje

Autor popmusic | 24 Feb, 2009

Izvinjavam se što novi broj mog blog magazina kasni! Nisam imao vremena da pravim, ali evo sada to sređujem malo po malo. :) Očekujte drugi broj za nekoliko dana. Potrudiću se da bude što pre! Hvala na podršci i strpljenju!

xoxo,S

Domaća alternativna scena blog

Autor popmusic | 23 Feb, 2009

Moja drugarica je pokrenula blog našoj alternativnoj muzici... Ako među vama ima nekoga ko voli tu vrstu muzike posetite je na linku koji se nalazi dole. Nadam se da ćete je podržati!

altdomacascena.blog.rs

Britney blog

Autor popmusic | 12 Jan, 2009

Vi koji duže pratite moj blog znate da sam ranije vodio i Britney blog! Sada je Natalija preuzela onaj blog i nastaviće sa svakodnevnim vestima kao i ranije... Posetite je i ostavite koji komentar :) Blog se nalazi na sledećoj adresi:

 

britneyspears.blog.rs

Recite vaše mišljenje!

Autor popmusic | 2 Jan, 2009

Prvo, srećna Nova Godina svima. Hvala vam na podršci koju ste pružali meni i ovom blogu, nadam se da ćete tako nastaviti i u 2009.

Pošto je nova godina, želim da vas zamolim da prokomentarišete šta biste voleli da vidite, promenite, pa čak i šta mrzite u vezi ovog bloga. U komentarima ostavite bilo kakve sugestije i ideje u vezi bloga. Hvala! 

xoxo,S

Bez članaka...

Autor popmusic | 26 Dec, 2008
Dva, tri dana ništa neću pisati jer danas putujem, a kada se vratim nastavljam kao do sada... Ne zaboravite se vratiti ubrzo... :)

...

Autor popmusic | 23 Dec, 2008
Izvinjavam se što nisam ništa pisao ovih dana, ali nastavljam sutra istim tempom... xoxo

...

Autor popmusic | 18 Dec, 2008

Danas verovatno ništa neću stavljati na blog jer mi je danas rođendan i ceo dan ću biti u strci. Samo da vam javim da ne mislite da sam opet prestao da pišem na mesec dana :) Već sutra će biti novih članaka.

                             xoxo

Obaveštenje!

Autor popmusic | 16 Dec, 2008
Približavaju nam se Božićni i Novogodišnji praznici... I ovim člankom vas obaveštavam da će biti mnogo iznenađenja. Neću vam odmah otkriti čega će sve biti na blogu, ali vratite se svakako da vidite. Ovi članci će početi da izlaze sledeći ponedeljak ako ne i ranije... Uskoro stiže i "Operacija Trijumf" na popmusic.blog.rs. Stay tuned... :)               xoxo

Uskoro ponovo počinjem da pišem...

Autor popmusic | 9 Nov, 2008
Izvinjavam se svima što nisam dugo ništa novo stavljao na blog i hvala vam na svim komentarima... U poslednje vreme sam pretrpan obavezama i moram da spremam ispite, a osim toga i sređujem komp jer mi ponestaje mesta i tako... Nastaviću uskoro sa blogom po starom. Svaki dan nove vesti, singlovi... Nadam se da ćete se vratiti ponovo :)

The Hawthorne Heights - Rescue Me - Novi singl

Autor popmusic | 23 Jul, 2008
The Hawthorne Heights je rock grupa i spremaju se da izdaju svoj treći studijski album, "Fragile Future", sledeći mesec. "Rescue Me" je prvi singl sa ovog abuma.
 
 
::Download::
::Download:: 

Promena

Autor popmusic | 23 Jan, 2008
E, sad više neću pisati dugačke članke sam ću staviti pesmu i nešto malo napisati jer mi je stvarno mrsko da pišem sve ono, a osim toga nemam vremena. Ako neko želi nešto više o određenom pevaču, pevačici, grupi ili želite neku pesmu javite u komentarima.

Severina - Od rođendana do rođendana (Live) (I'm 18 Y.O.) :))

Autor popmusic | 18 Dec, 2007

It's my Birthday!!! Sada sam punoletan Cool Mislio sam da stavim neku pesmu za rođendan i evo Severine. Ova pesma mi je prva pala na pamet u vezi rođendana... Ovu pesmu posvećujem i Tanji i Barbari kojima je takođe danas rođendan... Srećan rođendan!!! I posvećujem još jednoj devojci koju neću imenovati. Evo pesma:

DOWNLOAD Severina - Od Rođendana do rođendana (Live) 

 

Billy Talent

Autor popmusic | 15 Apr, 2007

Malo više o bendu Billy Talent: Bend je prvo oformljen kao Pezz, kada su se pevač Ben Kowalewicz, gitarista Ian D’Sa, basista Jon Gallant i bubnjar Aaron Solowoniuk, upoznali u istoj srednjoj školi u Streetsvilleu, Ontario. Objavili su nekoliko pesama i onda ih je zapazio producent Brad „Merlin“ Nelson, koji im je pomogao da 1998 snime CD pod nazivom „Watoosh“. Posle su promenili ime u „Billy Talent“. Promenom imena došla je i promena zvuka u agressive emotional punk rock. U septembru 2001 snimili su mini album sa 4 pesme koji su nazvali „Try Honesty“.Na proleće 2002 krenuli su da traže izdavačku kuću noseći demo snimak koji je producirao Gavin Brown i potpisali su ugovor sa izdavačkom Atlantic Records i Warner Music Canada. Na jesen 2003 objavili su album „Billy Talent“. Do juna 2006, album „Billy Talent“ je dostigao tri puta platinasti tiraž u Kanadi. Album je najgore prošao u SAD. Početkom jeseni 2005, pesme sa drugog albuma su puštene na internet da bi bend dobio malo publiciteta. Album je izdat 27. juna 2006. Dobro je prošao u Kanadi gde je u prvoj nedelji stigao na prvo mesto top-liste, i prodat je u 48000 kopija. Dobro su prošli i u Nemačkoj gde su debitovali na 1. mestu liste albuma. Ali u Americi nisu dobro prošli gde su debitovali na 134. mestu i prodali su samo 7231 CD-ova u prvoj nedelji.

billy talent

Prvi članak...

Autor popmusic | 14 Apr, 2007

Teško je smisliti šta pisati u prvom članku.... Evo, da napišem o mom blogu... Kao prvo možete tražiti bilo koju pesmu, bilo kojeg žanra, za download ja ću se potruditi da je nađem i da je stavim na download... Ili ako vas nešto zanima ja ću pisati samo javite...

 A sad kao prvi download stavljam pesmu Billy Tallenta - Fallen Leaves zato što mi se pozadina bloga zove baš tako... Smeje se Nešto više o Billy Talentu u sledećem članku... Pozdrav.

Čestitamo!

Autor popmusic | 14 Apr, 2007
Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na www.blog.rs i možete početi sa blogovanjem
«Prethodni   1 2