Emina Jahović prešla u PGP

Autor popmusic | 19 Maj, 2009

Jedna od naših najpopularnijih pop pevačica Emina Jahović je potpisala ugovor za izdavanje albuma za PGP. Za taj korak se odlučila jer su oni dali najbolju ponudu za izdavanje njenog novog albuma "Vila" koji će uskoro ugledati svetlost dana. "Državna televizija može bolje da isprati album i zato sam oslučila da Emina Jahović i ceo brend pređe na tu stranu. I u svetu su državne televizije jače. CD sam platila troduplo jer sam aranžmane rađene u Srbiji ponovo radila u Turskoj. Neverovatne su tehničke razlike u zvuku zbog mašina koje su tamo korišćene, ali stil nije promenjen. I dalje je to stara Emina Jahović", kaže Emina. Inače, pevačica poslednjih godina živi na relaciji Novi Pazar - Istambul zbog braka sa Turskom pop zvezdom Mustafom Sandalom.

 

Emina Jahović - Vila [Zvanični cover albuma]

Autor popmusic | 17 Maj, 2009

Emina Jahović postala model!

Autor popmusic | 9 Apr, 2009

Pop pevačica Emina Jahović je potpisala ugovor sa najjačim turskim brendom "Fabrika". Ona će biti njihovo zaštitno lice, te će se njeno lice viđati po celoj Turskoj.  Slikanje za prvu kampanju će biti obavljeno sledećeg meseca, a ona će nositi njihove kolekcije za jesen/zimu 2009. i proleće/leto 2010. Emina u maju izdaje novi album pod nazivom "Vila", a ovo je dobra reklama. Priča se i da je Emina u pregovorima sa turskim "Universal Musicom" zbog izdavanja njenog albuma i na njihovom tržištu.

 

Najslušaniji u 2008.

Autor popmusic | 5 Jan, 2009
Ovo NIJE zvanična top lista. Ovo je lista izvođača koje sam ja najviše slušao prošle godine! Ovo je top 20 lista i od svakog izvođača ću staviti po jednu pesmu na download, naravno to će biti pesma koju sam najviše slušao prošle godine. I krećemo... :)
 
#20 Amerie
Amerie 2008. godine nije izdavala ništa novo, ali je promenila izdavačku kuću i trenutno radi na novom albumu.
::Download::
::Download::
 
#19 Emina Jahović
 
Emina je prošle godine izdala maxi singl na engleskom pod nazivom "Exhale" i postigla dobar uspeh, ali svi i dalje čekamo njen novi album na srpskom, a sudeći po uspehu prve pesme koju je uradila u duetu sa Sašom Kovačevićem, album će biti pun pogodak.
 ::Download::
::Download::
 
#18 Danity Kane
 
Prošle godine iz grupe su otišle dve članice da bi radile na solo karijeri, ali ne gubite nadu. Grupa je počela sa produkcijom za novi album, što je inače već bilo dogovoreno još dok su Aubrey i D. Woods bile u grupi. A da li će grupa nastaviti sa radom u tročlanom sastavu ili će tražiti nove članice još se ne zna...
::Download::
::Download::
 
#17 Natasha Bedingfield
Natasha je uspela da postigne veoma veliki uspeh u Americi sa njenim poslednjim albumom, što je san skoro svih izvođača iz Velike Britanije. A na svom blogu napisala je da je počela sa radom na novom albumu.
::Download::
::Download::
 
#16 Lana Klingor
Napustila je E.T., snimila odličan album prvenac, imala nekoliko zapaženih pesama, nekoliko festivala... Ali sve pre 2008. godine i taman kad smo je zaboravili vraća se bolja nego ikad sa novom pesmom "Kvit". Ova pesma ujedno najavljuje i album koji bi uskoro trebao izaći.
::Download::
::Download::
 
#15 Lana
Snimila je odličan album, možda čak i najbolji u karijeri. Pesme su slušane i vrte se po radio stanicama...
::Download::
::Download::
 
#14 Mariah Carey
 
Mariah je prošle godine izdala album koji me nije oduševio jer je naspram prethodnog bezveze. Ipak u uši mi je ušlo nekoliko pesama kao što su "I Stay In Love" i "Bye Bye". Ona trenutno planira Brodwaysku priču o sebi, a želi da nju glumi Leona Lewis. Ukoliko Leona odbije ponudu Mariah ima rezerve. Razmatraju se još ponude Vanessi Hudgens, zvezdi serijala High School Musical i "domaćici" Evi Longoriji.
::Download::
::Download::
 
#13 The Veronicas
Ove devojke iz Australije imaju odlične pesme. Prošle godine su izdale odličan album, nekoliko singlova koji su postigli zapažen uspeh kako u Americi, tako i u Evropi. Uglavnom ih vrte po radio stanicama. Pevale su i na Božićnoj proslavi prošle godine sa Ashley Tisdale i bile u Miley Cyrus Show-u.
::Download::
::Download::
 
#12 Karolina
Makedonska pop princeza je prošle godine izdala album makedonske izvorne muzike i s njega skinula nekoliko singlova.Dva puta se pojavila u "Operaciji Trijumf" i dokazala da glasom može da parira čak i velikim svetskim zvezdama kao što je Christina Aguilera.
::Download::
::Download::
 
#11 Shayne Ward
 On je 2005. godine pobedio u X-Factoru i postigao zapažen uspeh u Britaniji. Poslednji album je izdao 2007. godine, dok je prošle izdao nekoliko singlova. Za ovu godinu u planu ima novi album.
::Download::
::Download::
 
#10 Sugababes
 Izdale su odličan album "Catfights & Spotlights" i još jednom pokupile konkurenciju.
::Download::
::Download::
 
#9 Jessica Simpson
Jessica je napravila veliki preokret u svojoj karijeri i prešla na country muziku. Meni se lično to ni malo ne sviđa, kao ni njen novi album. Verovatno ćete sada pitati šta ona radi u top 10. Pa, i dalje volim njene stare pop pesme.
::Download::
::Download::
 
#8 Vanessa Hudgens
Tako mlada, a radi punom parom. Vanessa je izdala album "Identified" koji nije postigao uspeh iz meni nepoznatih razloga, jer je meni album super. Ali ona se ne predaje, već radi na novom albumu i snima nove filmove, pošto se High School Musical serijal završio u velikom stilu.
::Download::
::Download::
 
#7 Mandy Moore
Njen poslednji album "Wild Hope" je skroz opušten i savršen za svaku priliku, te se odatle da zaključiti zašto je baš ona na 7. mestu moje top liste. 
::Download::
::Download::
 
#6 Elena Risteska
Po meni, najbolja makedonska pevačica sa odličnim pop/dance pesmama i još boljim baladama. Prošle godine je izdala svoj prvi album na srpskom jeziku i mislim da je suvišno da kažem da je album predobar...
::Download::
::Download::
 
#5 Girls Aloud
Najbolji Britanski girl band, a jedina pretnja su im Sugababes. Mnogo dobrih pesama na poslednja dva albuma. Iako su izašla u kratkom roku nisu me razočarale kao neki. 
::Download::
::Download::
 
#4 Ashlee Simpson
Devojka čiji album, zajedno sa albumom njene sestre, spada u najveća razoćarenja u 2008. godini, ali za njene starije pesme ne mogu reći ništa loše. Kruže tračevi da sprema novi album, ali sumnjam da će to biti uskoro jer se nedavno porodila, tako da kontam da ćemo se načekati...
::Download::
::download::
 
#3 Lindsay Lohan
Lindsay je navodno već snimila novi album i dala mu ime "Spirit In The Dark", a kada će taj album ugledati svetlost dana još niko ne zna. Mislim da ćemo se još načekati za taj album. Nema veze, nek se skonta prvo sa svojom glavom, a do tada ćemo slušati "Bossy"...
::Download::
::Download::
 
#2 Hilary Duff
Hilary jer prošle godine izdala "Best Of" album na brzinu, samo da se izvuče iz ugovora sa izdavačkom kućom koja promoviše samo neke izvođače. Uglavnom, potpisala je ugovor sa novom izdavačkom kućom i vredno radi na novom albumu.
::Download::
::Download::
 
#1 Britney Spears
Britney... Bilo bi suvišno da išta napišem... O njoj je već sve napisano.
::Download::
::Download::
 
Šta mislite o ovoj listi?

Emina Jahović - Još ti se nadam (feat. Saša Kovačević) [Novi singl]

Autor popmusic | 8 Dec, 2008
 
::Download::
::Download::

Moja top lista 11.08. - 17.08.2008.

Autor popmusic | 18 Avg, 2008

Na prvom mestu se na mojoj, kao i na većini svetskih top lista, našla Katy Perry sa pesmom "I Kissed A Girl". Iza nje je naša teen grupa Lolipop. Ne znam da li ih se sećate ali nih je Đogani pokrenuo. Na ovoj listi su sa pesmom "Idemo na more". Na trećem mestu je Cassie sa pesmom koja se našla na soundtracku za film "Step Up 2: The Streets", "Is It You?". Iza nje je Emina Jahović sa svojim prvim hitom "Tačka", i na poslednjem je isto ona ali sa novom pesmom "Push It" koju je uradila sa reperom Coryjem Gunzom za svoj maxi singl "Exhale". Klik na ime pesme za download.

 

1. Katy Perry - I Kissed A Girl.mp3 

2. Lolipop - Idemo na more.mp3 

 

3. Cassie - Is It You?.mp3 

4. Emina Jahović - Tačka.mp3 

5. Emina Jahović - Push It (feat. Cory Gunz).mp3 

Emina Jahović - Exhale (za EMINAFAN i Anitu)

Autor popmusic | 8 Jul, 2008

Emina Jahović se sprema da izda album na engleskom jeziku. Za sada je izdala maxi singl "Exhale", koji je postigao veoma dobar uspeh. Ova pesma je uptempo i jako je dobra, ako je do sada niste uhvatili na MTV Adriji ili nekom drugom programu skinite i poslušajte. A kada izda album na engleskom izdaće i jedan na srpskom i to će joj biti treći album na srpskom jeziku. Prva dva albuma su bila mega-uspešna sa njih je skinuto mnogo hitova. Sada ću, pošto ispunjavam želju, staviti i njene starije hitove. Pa ko nema nek skine.

 

::Download::

Emina Jahović - Exhale.mp3

Emina Jahović - Cool žena.mp3

Emina Jahović - Kad si sa njom.mp3

Emina Jahović - Radije ranije.mp3

Emina Jahović - Da l' ona zna.mp3

::Download:: 

 

«Prethodni   1 2