Britney Spears - Radar [Novi singl]

Autor popmusic | 7 Maj, 2009
Pre nekih sat vremena na Britneynom zvaničnom sajtu su javili da će četvrti singl sa "Circus"-a biti "Radar"! Drago mi je što će ova pesma konačno dobiti pažnju koju zaslužuje, a u drugu ruku mi je žao što na "Circus"-u ima jako puno dobrih pesama koje bi lako pokosile sve ostale na top listama. Ali mislim da će i "Radar" dobro proći na listama. Uživajte!
 
 
::Download::
::Download::

Britney Spears - Sweet Dreams [Video sa "Circus" turneje]

Autor popmusic | 25 Apr, 2009

Britney Spears - Acapellas [Vaše želje]

Autor popmusic | 20 Apr, 2009
 
::Download::
::Download::

Britney parodija

Autor popmusic | 15 Apr, 2009
 
U ovom klipu Britney iz budućnosti putuje u prošlost (tj. sadašnjost) da bi bila članica žirija u emisiji "Project Britney". Iako sam veliki Britney fan ovo ipak jeste pomalo smešno...

Britney Spears For The Record [Bonus scene]

Autor popmusic | 8 Apr, 2009
 

Franz Ferdinand - Womanizer [Britney Spears Cover]

Autor popmusic | 8 Apr, 2009
Indie rock grupa Franz Ferdinand je bila na BBC1 radiju pre neki dan gde su uradili intervju, otpevali svoj najnoviji singl "No You Girls" i obradili Britneyn mega hit "Womanizer". 
 
 
::Download::
::Download::

Britney Spears - If U Seek Amy [Zvanični remixi]

Autor popmusic | 6 Apr, 2009
 
::Download::
::Download::

Nicole PCD ne želi da se takmiči sa Britney!

Autor popmusic | 6 Apr, 2009

Nicole Scherzinger je priznala da se ne bi usudila na takmičenje u plesu sa Britney Spears. Inače, Nicole i The Pussycat Dolls se trenutno nalaze na turneji sa Britney, a pevačica je za MTV News rekla da se ne bi takmičila sa Brit. "Kada bi se i desilo neko takvo takmičenje to bi više bio zajednički ples ili eventualno da se neka druga devojka iz grupe takmiči sa Britney... Ja bi samo stojala sa strane. Ona odlično pleše." Za turneju je rekla: "Tamo je pravi cirkus! Ludo je! Mislim da nam je ova turneja mnogo pomogla, a osim toga radimo ono što najviše volimo - pevamo i plešemo!"

 

Britney Spears [TV reklama za Candie's]

Autor popmusic | 3 Apr, 2009

Britney Spears [Reklama za Candie's]

Autor popmusic | 2 Apr, 2009

Moja top lista 23.03. - 29.03.2009.

Autor popmusic | 1 Apr, 2009
 Sad se izvinjavam što kasnim sa top listom... :) U zadnje vreme stalno kasnim s nečim. Uglavnom, ove nedelje me opet uhvatila "Amymanija" tako da sam opet sam sebi ispirao mozak sa Britneynim novim singlom "If U Seek Amy". Na drugom mestu je Michlle Featherstone sa pesmom koja se pojavila u seriji One Tree Hill "Coffee & Cigarettes". Ta pesma me uvek opusti, volim da je slušam ujutro kad se ustanem... Iza nje je Mandy Moore sa pesmom "Wild Hope" sa istoimenog albuma. High School Musical je na četvrom mestu sa pesmom "Senior Year Spring Musical" u kojoj su sadržane skoro sve pesme iz trećeg filma. I na poslednjem mestu je Marié Digbi i Rihannina pesma "Umbrella". Ovu verziju volim mnogo više nego Rihanninu.
 
 
 
 
 

Britney Spears u Srbiji?

Autor popmusic | 20 Mar, 2009

Slušao sam Radio AS i voditelj je najavio Britneynu Evropsku turneju... Rekao je i da naši ljudi pregovaraju sa Britneynim menadžerima oko dolaska u Beograd! Pretpostavlja se da traže previše para, te da će pregovori potrajati. Ali pregovori bi se trebali što brže završiti jer ako Brit bude dolazila, doći će u julu. Naravno, ovo su sve nepotvrđene informacije, ali bilo bi dobro da je istina. :)

 

Britney Spears - If U Seek Amy [Remix Promo CD]

Autor popmusic | 20 Mar, 2009
 
::Download::
::Download::

Britney Spears - If U Seek Amy [Premijera spota]

Autor popmusic | 12 Mar, 2009

Britney Spears: "My p*ssy is hanging out!"

Autor popmusic | 10 Mar, 2009
 
Lol, ovo je previše smešno da ne stavim na blog.  :))
 
Britney Spears je šokirala hiljade fanova kada je na mikrofon izjavila gornju rečenicu o svom međunožju. Ovo se desilo na live koncertu u Tampi, Florida. Pevačica je članu ekipe nakon izvođenja pesme "I'm A Slave 4 U" rekla: "Moja pi... visi!" Zvezda je prokomentarisala svoje međunožje kada su je spuštali ispod bine, ne shvatajući da joj je mikrofon i dalje uključen. Publika je odreagovala smehom i jakim uzvicima! 

Gwen Stefani: "Moj sin obožava Britney!"

Autor popmusic | 10 Mar, 2009

Gwen Stefani je otkrila da je njen dvogodišnji sin Kingston veliki Britneyn fan. Pevačica, koja je udata za rock zvezdu Gavina Rossdalea, rekla je za Arizona KISS FM radio da njen sin obožava muziku. "Voli hitove, voli svoju mamu, ma baš sve hitove. Koju god pesmu puste na radiju one će biti oduševljen i govoriće da je to njegova pesma. Voli sve što je popularno, ali naviše od svega voli muziku Britney Spears... Ona živi u mojoj ulici i on voli da ode kod nje. Mnogo je voli. Onda flertuje s njom i baš je sladak!" Gwen, koja se prošle godine drugi put porodila, najavila je da ide sa svojim bendom No Doubt na turneju po Severnoj Americi kasnije ove godine.

 

Moja top lista

Autor popmusic | 10 Mar, 2009
Evo odlučio sam da vratim moju top listu na blog. Prestao sam je pisati iz nepozntih razloga... Uglavnom, nastavljam po starom. I naravno, kao i uvek, klik na ime pesme za download!
 
Na prvom i trećem mestu se našla Kelly Clarkson sa pesmama koje se nalaze na njenom novom albumu "All I Ever Wanted". Na drugom mestu je naš najbolji reper Marčelo sa pesmom "Ponos". Ako neko zna ko je devojka koja peva refren u pomenutoj pesmi napišite u komentarima, jer bi hteo da nađem neku njenu pesmu (ako postoji) zato što mi se jako sviđa njen glas. I naravno moja top lista ne može proći bez Britney, što nikoga ne čudi, ovaj put je na listi pesma "Chaotic". Na poslednjem, petom mestu, našla se naša bivša teen atrakcija Lolipop sa bubblegum pop pesmom "Tata, malo se smej".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Britney Spears - Circus [Nemački Promo CD]

Autor popmusic | 8 Mar, 2009
 
::Download::
::Download::

Britney Spears - If U Seek Amy [Remix Promo CD]

Autor popmusic | 6 Mar, 2009
 
::Download::
::Download::

Britney Spears [Nastupi sa Circus turneje: New Orleans]

Autor popmusic | 5 Mar, 2009
"Circus"
 
"Womanizer"
 
"Piece Of Me"
 
"Radar", "Boys" & "Toxic"
 
"If U Seek Amy"
 
"...Baby One More Time"
 
"Ooh Ooh Baby" & "Hot As Ice"
 
"Do Somethin'"