Demi Lovato - Me, Myself And Time [Nova pesma]

Autor popmusic | 3 Avg, 2010
 
::Download::
::Download::

Katy Perry - Not Like The Movies [Nova pesma]

Autor popmusic | 3 Avg, 2010
 
::Download::
::Download::

Britney uskoro izdaje novi materijal!

Autor popmusic | 3 Avg, 2010
Producent Rodney 'Darkchild' Jerkins je učinio fanove Britney Spears veoma radoznalima! On je na Ustream-u za vikend rekao da će pop zvezda uskoro izdati novi materijal: "Britneyni fanovi će biti jako srećni za nekoliko nedelja!" I fanovi se sada pitaju da li će Britney izbaciti novu pesmu jer slike njenog odlaska u studio stalno izlaze, a nema nikakve reči o napretku. Od njenog prošlog albuma "Circus" je prošlo skoro dve godine i više od šest meseca kako su krenuli tračevi o njenom novom singlu i albumu.
 

Alicia Keys se prošlog vikenda udala u Italiji.

Autor popmusic | 3 Avg, 2010
 
 
Alicia Keys i producent Swizz Beatz su se venčali prošlog vikenda u Italiji u južnoj Korzici. Oni su u vezi od 2008. godine i u novembru očekuju prvo dete.

Beatshakers feat. Sonja Bakić - Prisoner [Premijera spota]

Autor popmusic | 3 Avg, 2010

Magazin - Sijamski blizanci [Premijera spota]

Autor popmusic | 3 Avg, 2010

Novi baner - Anabela [Pevačica meseca, avgust 2010.]

Autor popmusic | 2 Avg, 2010
Rezultati glasanja:
Anabela 88%
Enrique Iglesias 8%
Ana Nikolić 5%
Jovana Nikolić 3%
Medina 2%
 
 
 
Anabela Bukva je rođena 26. januara 1975. godine. Ona 1993. godine započinje svoju muzičku karijeru sa mužem Gagijem Đoganijem u dance duetu Funky G. U grupi je provela mnogo vremena i sa njima izdala dvanaest studijskih albuma i dve kompilacije najvećih hitova. U braku sa Gagijem je nekoliko puta imala problema što je 2009. godine dovelo do razvoda i odlaska iz grupe Funky G. Tada se Anabela odlučuje da pokrene solo karijeru i izdaje svoj prvi solo singl "Moj dragi". Pesma je odmah postala hit u celoj Srbiji, a i u okolnim zemljama. Nakon toga usledio je drugi singl "100 ratova" koju je uradila sa koleginicom Miom Borisavljević. Posle mnogo odlaganja njen prvi album "Igra sudbine" je ugledao svetlost dana 21. jula.
«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8