Selena & The Scene - Falling Down [Novi singl]

Autor popmusic | 27 Avg, 2009
Ovu pesmu sam postavio na blog pre nekoliko dana, ali to je bio radio-rip, a sada evo i HQ verzije! Uživajte!
 
 
 ::Download::
::Download::

Strip - 35 stepeni u hladu [Novi singl]

Autor popmusic | 26 Avg, 2009
 
::Download::
::Download::

Jessica Mauboy - Been Waiting (Deluxe Edition) [Novi album]

Autor popmusic | 26 Avg, 2009
Jessica Mauboy je ponovo izdala svoj debi album "Been Waiting" koji je postigao odličan uspeh u njenoj rodnoj Australijii, a dostigao je i platinasti tiraž. Ne čudi me što je uspešna jer je po meni ovo odličan pop/R&B album. Neću izdvajati najbolje pesme jer bih onda prepisao skoro celu listu pesama. Preporučujem u svakom slučaju! Uživajte!
 
 
1. Running Back.mp3
2. Been Waiting.mp3
3. Burn.mp3
4. Used 2 B.mp3
5. Empty.mp3
6. Because.mp3
7. To The Floor.mp3
8. Time After Time.mp3
9. Back 2 U.mp3
10. Up/Down.mp3
11. Let Me Be Me.mp3
12. Breathe.mp3
13. Been Waiting (Champion Lover Remix).mp3
14. Do It Again.mp3
15. Chinese Whispers.mp3
16. That Girl.mp3
17. Runnin'.mp3
18. Burn (Jason Nevins Remix).mp3
 
::Download::
::Download::

Leona Lewis je najavila detalje novog albuma!

Autor popmusic | 25 Avg, 2009
Leona Lewis je otkrila da će se njen drugi album zvati "Echo". Album će izdati za Sycho Records 16. novembra. Da i će "Echo" uspedti da nadmaši Leonin prvenac "Spirit" koji je do sada prodat u više od 6 miliona primeraka širom sveta? Lista pesama će biti objavljena za koji dan, a zna se da će se na albumu naći radovi Ne-Ya, Ryana Teddera i Xenomanie. Kruže priče da će prvi singl biti pesma "Don't Let Me Down" na kojoj je sarađivala sa Justinom Timberlakeom.
 
 

Madonna [Nastupi - Ušće]

Autor popmusic | 25 Avg, 2009
"Candy Shop"
 
"Beat Goes On"
 
"La Isla Bonita"

Feminnem su ponovo ostale bez pevačice!

Autor popmusic | 25 Avg, 2009
Članica grupe Feminnem Neda Parmać (desno) nas je do nedavno uveravala da su tračevi o raspadu grupe i menjanju pevačice laž, ali se to ipak obistinilo. Neda je rekla: "Definitivno ne menjamo članicu, niti se raspadamo. Sve se može rešiti!" I još tvrdi da se grupa neće raspasti dok god su ona i Pamela (u sredini) tu. Pevačica Nikol Bulat (levo), koja je zamenila prvobitnu članicu Ivanu Marić, više nije tu za razliku od nje i Pamele.
 
Po Hrvatskim medijima se pisalo kako se devojkama ne sviđa Nikolino samostalno pojavljivanje u novinama (ovo me podseća na Danity Kane), ali Neda i dalje ne želi ništa da komentariše. Feminnemke su nedavno nastupile na jednom festivalu u Malti, a umesto Nikol sa njima je pevala devojka koja se zove Jelena Mijić. Inače, saradnja sa Nikol je prekinuta pre pet dana. Neda kaže da će nova pevačica biti predstavljena na splitskom koncertu u četvrtak, ali nije htela ni da potvrdi ni da demantuje da je to Jelena. Devojke već uveliko planiraju novi album i još jednu saradnju sa njihovim hitom "Milion razloga".

Strip - 35 stepeni u hladu [Premijera spota]

Autor popmusic | 25 Avg, 2009

Madonna u Beogradu!

Autor popmusic | 25 Avg, 2009
Madonna, kraljica popa, održala je sinoć koncert u Beogradu pred 30.000 ljudi, a odmah posle nastupa ona je napustila Srbiju! Inače, kao što već znate, Madonna je u Srbiju došla sa turnejom "Sticky & Sweet" kojom promoviše svoj poslednji album "Candy Shop". Madonna je nastup započela u 22 sata (sa sat vremena zakašnjenja) sa pesmom "Candy Shop". PR koncerta Sagor Mešović je pravdao Madonnu rečima: "Kašnjenje je uobičajeno za ovakvu vrstu koncerta da bi se 'podigla' atmosfera." 
 
Slike sa koncerta:
 
 
 
 
 

Shakira - Loba [Remix Promo CD]

Autor popmusic | 25 Avg, 2009
 
::Download::
::Download::

Whitney Houston [Promo slika]

Autor popmusic | 25 Avg, 2009

Demi Lovato - Gift Of A Friend [Premijera spota]

Autor popmusic | 25 Avg, 2009

The Saturdays - Forever Is Over [Premijera spota]

Autor popmusic | 25 Avg, 2009
 
::Download::
::Download::

JoJo je napisala blog o situaciji u kojoj se nalazi!

Autor popmusic | 25 Avg, 2009
"Kada sam sela da napišem ovaj blog uključila sam jedan od mojih omiljenih albuma Jill Scott "Who Is Jill Scott?", misleći da će me smiriti i pomoći mi da se usredsredim na ono što želim da kažem. Muzika ima moć da promeni moje raspoloženje i da mi pomogne kroz svaku situaciju u kojoj se nalazim. Muzika me čini srećnom/tužnom/ljutom/strastvenom/uzbuđenom/itd. Muzika je moj život. Poražava me misao da ne mogu da se izrazim kroz muziku!
 
Nedavno sam morala da se suočim sa najtežom odlukom u mojoj dosadašnjoj karijeri. To je veoma duga priča, ali neću vas smarati sa dosadnim detaljima... lol. Poslednjih godinu i po sarađivala sam sa svojom izdavačkom kućom (izdavačkim kućama) da bih imala priliku da nastavim svoju karijeru i da radim ono što najviše volim; stvaram muziku i pevam. Bila sam strpljiv timski igrač i radila sve što se tražilo i/ili očekivalo od mene. Kao što verovatno već znate, moja izdavačka kuća prolazi kroz veliku tranziciju i svi izvođači su stavljeni na stranu da čekaju. Istrošila sam svaku opciju i uvežbaja strpljenje dok na kraju nisam odlučila da sudu priložim tužbu!
 
Moja situacija je pomalo netipična. Ovo nije jedan od onih slučaja kada izvođač toliko voli svoj rad da ne želi da sarađuje sa izdavačkom kućom. Ovde se NE radio o tome. Izdavačka kuća je pohvalila sav moj rad i muziku koju pravim. Ali nažalost postala sam jedna od žrtava industrijske politike koja iskreno nema nikakve veze sa mnom ni lično ni profesionalno. Zbog toga sam spremna da se borim za ono što volim i da preuzmem kontrolu nad svojim poslom i životom.
 
 
 
Jedva čekam dan kada ću s vama podeliti muziku koju smo moji saradnici i ja napravili za ovaj album. Jako želim da se vratim stvarima koje su mi stvarno važne. U ovaj posao se nisam upustila ni zbog čega drugog osim moje strasti i ljubavi ka MUZICI! Kada sam sa svojih 12 godina sa mamom otišla da potpišem ugovor nisam ni zamišljala da će u ovom poslu biti toliko negativnih aspekata. U svakom slučaju mojim izdavačkim kućama ne zameram mnogo. Od malih nogu sam naučila da je ovo posao i da NIJE ništa lično.
 
Volim i cenim svaku osobu koja mi je pomogla kroz sve ovo, posebno volim moje fanove. Volim vas puno i ne bih ovoliko izdržala da nije vas. Kao što sam pomenula u ranijim blogovima, jedva čekam da mogu o svemu ovome otvoreno da pričam i da vam donesem muziku koja je ovoliko dugo čekala da ugleda svetlost dana. Neću se smiriti dok ne isteram svoje!
 
Još jednom hvala na ohrabrenju i strpljenju!
xoooxooo
-Jo"

Karina Pasian - Half Empty (feat. Pen Up Girls) [Nova pesma]

Autor popmusic | 25 Avg, 2009
 Evo Karinine nove pesme "Half Empty". Njen drugi album izlazi uskoro...
 
 
::Download::
::Download::

Backstreet Boys - All Of Your Life (Need Love) [Nova pesma]

Autor popmusic | 25 Avg, 2009
 
::Download::
::Download::

Novosti o drugom singlu Ashley Tisdale!

Autor popmusic | 25 Avg, 2009
Na Ashleynom zvaničnom sajtu je potvrđeno da će "Masquerade" biti samo promo singl, dok će zvanični singl biti "Crank It Up". Na njenom sajtu su bile ankete, a fanovi su najviše favorizovali ove dve pesme. "Crank It Up" još neko vreme neće biti poslat na radio zato što će prvo krenuti razni projekti vezani za pesmu "Masquerade".
 
 

David Guetta - One Love [Novi album]

Autor popmusic | 24 Avg, 2009
Davidu Guetti je trebalo 20 godina da njegovo ime znači nešto izvan dance muzike, a ovog leta došao je njegov trenutak! Popularni francuski DJ je trenutno pokorio sve top liste sa pesmom "When Love Takes Over" u kojoj mu je pomogla odlična Kelly Rowland. Na ovom albumu su pevali mnogi popularni izvođači što mi se jako sviđa. "One Love" je možda čak i previše zarazan za svoje dobro... Moji favoriti: "When Love Takes Over", "Getting Over", "Missing You", "Choose", "How Soon Is Now", "One Love", "Toyfriend"...
 
 
1. When Love Takes Over (feat. Kelly Rowland).mp3
2. Getting Over (feat. Chris Willis).mp3
3. Sexy Bitch (feat. Akon).mp3
4. Memories (feat. Kid Cudi).mp3
5. On The Dancefloor (feat. Will. I.Am & Apl De Ap).mp3
6. It's The Way You Love Me (feat. Kelly Rowland).mp3
7. Missing You (feat. Novel).mp3
8. Choose (feat. Ne-You & Kelly Rowland).mp3
9. How Soon Is Now (Dirty South feat. Julie McKnight).mp3
10. I Gotta Feeling (FMIF Remix).mp3
11. One Love (feat. Estelle).mp3
12. I Wanna Go Crazy (feat. Will.I.Am).mp3
13. Sound Of Letting Go (feat. Chris Willis).mp3
14. Toyfriend (feat. Wynter Gordon).mp3
15. If We Ever (feat. Makeba).mp3
 
::Download::
::Download::

Colbie Caillat - Breakthrough [Novi album]

Autor popmusic | 24 Avg, 2009
Colbie je sa prvim albumom "Coco" u Americi skoro 2 puta dostigla platinasti tiraž. A na svom drugom albumu "Breakthrough" ostaje dosledna svom prepoznatljivom zvuku, zbog čega mi je veoma drago. Ona je opet izdala, kako ja to nazivam, 'album za opuštanje'. Moji favoriti: "I Won't", "Fallin' For You", "Fearless", "It Stops Today", "Lucky (feat. Jason Mraz)".
 
 
1. I Won't.mp3
2. Begin Again.mp3
3. You Got Me.mp3
4. Fallin' For You.mp3
5. Rainbow.mp3
6. Droplets (feat. Jason Reeves).mp3
7. I Never Told You.mp3
8. Fearless.mp3
9. Runnin' Around.mp3
10. Break Through.mp3
11. It Stops Today.mp3
12. Breakin' At The Cracks.mp3
13. Lucky (feat. Jason Mraz).mp3
 
::Download::
::Download::

Selena & The Scene - Falling Down [Novi singl]

Autor popmusic | 23 Avg, 2009
 Kao što znate Disney zvezda Selena Gomez se sprema za izlazak svog debi albuma "Kiss & Tell". Za razliku od ostalih Disney zvezda Selena je odlučila da nastupa sa bendom koji se zove The Scene. Tako da će ona nadalje nastupati pod imenom Selena & The Scene. Pesma je tipičan Disney pop rock, ali sviđa mi se. Čim izađe HQ verzija pesme staviću na blog. Uživajte!
 
 
::Download::
::Download::

JoJo ne može da snimi niti da izda novi album!

Autor popmusic | 23 Avg, 2009
JoJo je na svojoj zvaničnoj Twitter stranici napisala sledeće:
"Check out TMZ.com and see whats going on with me as of this morning. I am going to write a blog tonite to explain more..."
 
A na TMZ.com-u piše:
 JoJo je podnela žalbu Njujorškom sudu protiv svoje izdavačke kuće. Ona tvrdi da je izdavačka kuće drži u muzičkom "limbu" jer joj ne daju da raskine ugovor, a ni da snima novi album! JoJo sada želi da sudija prisili Da Family Entertainment da raskinu ugovor s njom, te želi 500.000$ odštete za sve kroz šta je prošla zbog ovog albuma.
 
Ovo je stvarno šugavo... Nije ni čudo što izvođači ne uspevaju da stignu na prva mesta kad ih izdavačke kuće ne podržavaju. A njena je baš zaje*ala! Ako baš neće da joj izdaju album, zašto jednostavno ne raskinu ugovor. Kao da hoće da je upropaste. Nadam se da će JoJo na kraju isterati svoje jer ja stvarno volim njenu muziku, a i ostali fanovi dugo nisu ništa od nje čuli...